Home

Statens vegvesen belte i buss

Fra mandag 2. september vil Statens vegvesen kontrollere beltebruk i busser over hele landet. Gebyret for ikke å bruke belte er 1 500 kroner. Ofte buss, sjelden belte. I aldersgruppen 16-29 år er beltebruken enda lavere enn i befolkningen generelt, viser en spørreundersøkelse utført for Statens vegvesen Her finner du digitalt materiell til bruk i Belte i buss-kampanjen. Last ned det dere måtte ønske av materiell, og bruk det i busser, på egne nettsider eller i sosiale medier. Problemer med nedlastingen? Høyreklikk på vedlegget (kontroll-klikk på Mac), og velg lagre linken som eller liknende. 16.936 busspassasjerer satt sikret, da Statens vegvesen gjennomførte landsdekkende kontroller av beltebruk i buss i forrige uke. Vegvesenet var ute med store ressurser, og har aldri tidligere kontrollert flere busspassasjerer

Statens vegvesen har siden 2015 gjennomført nasjonale kontroller og drevet informasjonsarbeid for å få flere til å feste beltet i buss. Etter flere års innsats viser evalueringen at stadig flere har fått en positiv holdning til bruk av belte i buss, særlig blant de unge i alderen 16-29 år, som er hovedmålgruppen for beltekampanjen -Trenden er positiv og flere bruker belte siden vi startet kampanjen om å bruke belte i buss i 2015. Belte redder liv, og vi vil at det skal bli like naturlig å bruke det i bussen som i bilen. Gebyr er et virkemiddel for å vise alvoret av å ikke bruke belte, sier fungerende avdelingsleder Ida Bergene Kongsrud i Statens vegvesen

Statens vegvesen kontrollerer bruk av belte i buss i Midt-Norge I neste uke skal Statens vegvesen sjekke om busspassasjerer husker å feste beltet over hele landet. Nyhete Statens vegvesen varsler om at de fra mandag 2. september vil kontrollere beltebruk i busser over hele landet. - Bør koste en månedslønn Bruker du ikke setebelte i buss og blir kontrollert, er gebyret for ikke å bruke belte 1500 kroner, skriver vegvesenet i en pressemelding

Denne uken gjør Statens vegvesen igjen beltekontroller i busser over hele landet, uten gebyr. Neste gang kan det koste deg 1500 kroner å glemme beltet Fra mandag 11. mars vil Statens vegvesen kontrollere beltebruk i busser over hele landet. Ikke like flaut og rart? En spørreundersøkelse viser at en av to i alderen 15-29 år daglig eller ukentlig tar buss der det er monterte setebelter Bruk belte i buss - unngå å skade deg selv og andre. Skip navigation Sign in. Search. Statens vegvesen - E39 Rogfast, English version - Duration: 4:42. Statens vegvesen 24,300 views MÅ HA BELTE: Bussene som kjører utenfor byen er utstyrt med sikkerhetsbelte. Sitter du i et sete med belte uten å benytte deg av det, kan det vente en bot på 1.500 kroner. Foto: NTB SCANPIX Vis mer Nå får du 1.500 kroner i bot om du dropper belte Nå øker Statens vegvesen fokuset på bruk av belte i buss ytterligere Statens vegvesen med beltekontroll i Kanebogen: - Jeg føler meg tryggere i buss med belte Fredag formiddag fikk passasjerer på flybussen oppleve beltekontroll på vei inn mot Harstad sentrum. KONTROLL: - Jeg føler meg trygg med belte på, sier Ole Sandvik, som sammen med kona Hanne opplevde at Statens vegvesen hadde belte kontroll på flybussen

Nedgang i beltebruken i buss - Statens vegvesen

Digitalt materiell Statens vegvesen

Nær 17 000 brukte belte i buss! Statens vegvesen

Under fjorårets kontroller kontrollerte Statens vegvesen 1

kontrollerer Statens vegvesen beltebruk i busser over hele landet, og denne gangen er det slutt på muntlige advarsler. Glemmer du beltet kan det koste deg 1.500 kroner i gebyr De fleste bybussene i Norge kan kjøre opp til 70 km/t uten setebelter. Både Trygg Trafikk og busspassasjerer krever nå belter på alle sitteplasser i nye busser Under fjorårets kontroller kontrollerte Statens vegvesen 1087 busser med totalt 18 782 passasjerer. 705 passasjerer satt usikret. Andelen som bruker belte i buss og som er klar over at det er påbudt å bruke belte i buss, øker. Flere har i tillegg forstått at ikke å bruke belte utgjør er sikkerhetsrisiko Det sier Asia Akhter hos Seksjon Trafikantadferd, Statens vegvesen Vegdirektoratet. - Klassifiseringen av busser bygger på kravene i direktiv 2001/85/EU. Dette innebærer at Norge må holde seg til reglene satt i EU, og kan ikke uten godkjenning forby ståplasser generelt Fra mandag 11. mars vil Statens vegvesen nemlig kontrollere beltebruk i busser over hele landet. En spørreundersøkelse viser at en av to i alderen 15-29 år daglig eller ukentlig tar buss der.

Bare 42 prosent bruker belte ombord i buss, på tross av at det er påbudt med belte i buss om det er montert. 22 prosent sier de bruker belte i meget stor grad, mens bare 19 prosent bruker det i stor grad, viser en spørreundersøkelse gjennomført av Statens vegvesen Statens vegvesen varsler kontroll av beltebruk i busser. Statens vegvesen melder om kontroller av beltebruk i busser over hele landet. Passasjerer og sjåfører uten belte kan måtte punge ut med 1.500 kroner i gebyr for de som ikke blir kontrollert, sier Ingrid Heggebø Lutnæs i Statens vegvesen. Viktig trafikksikkerhetstiltak I 2018 ble nær 22 000 busspassasjerer kontrollert for beltebruk. 26 prosent av de som har opplevd beltekontroll, oppgir at de har begynt å bruke belte i buss, viser en undersøkelse fra Statens vegvesen Bare 42 prosent bruker sikkerhetsbelte om bord i buss. Belte redder liv og er påbudt å bruke. Statens vegvesen og NHO Transport tar nå et krafttak for å få beltebruken i busser opp. En egen kampanje rettet mot passasjerene gjennomføres nå på en rekke ekspress- og flybusser over hele landet I uke 11 skal Statens vegvesen kontrollere beltebruk i busser over hele landet. Her i Indre Østfold vil det bli kontroll på Ørje mandag 11. mars, og det fortsetter på tirsdag, onsdag, og torsdag. Belte i buss-kampanjene startet i 2015, og inngår som en av de nasjonale trafikksikkerhetskampanjene. De årlige kampanjene har bidratt sterkt ti

Statens vegvesen kontrollerer nå beltebruk i busser over hele landet, og det er slutt på muntlige advarsler. Glemmer du beltet blir det 1500 kroner i gebyr. Men avglemt sikkerhetsbelte kan ha en. Denne uka kontrollerer Statens vegvesen igjen beltebruk i busser over hele landet. Passasjerer og sjåfører uten belte risikerer et gebyr på 1.500 kroner. Under tilsvarende kontroller i fjor høst ble 171 ilagt gebyr. - Å bruke belte i buss er en livredder, både for din egen del og for dine medpassasjerer Nyleg blei 1.197 passasjerar i bussar på Vestlandet kontrollerte av Statens vegvesen. Kontrollørane sjekka beltebruk i 41 bussar, og 17 passasjerar brukte ikkje belte, skriv Statens vegvesen i ei pressemelding. - Tal viser at trenden går rett veg, og me kan sjå at mange fleire brukar belte i dag samanlikna med 2016, seier Anne Margrethe Bøe som er kampanjeansvarleg i Statens vegvesen.

Fra mandag 11. mars vil Statens vegvesen nemlig kontrollere beltebruk i busser over hele landet. En spørreundersøkelse viser at en av to i alderen 15-29 år daglig eller ukentlig tar buss der. Statens vegvesen er bekymret over at få tar i bruk sikkerhetsbelte når de er om bord i buss. En omkom og tre ble skadet da bussen med 40 passasjerer ombord kjørte av veien i Sjåk tirsdag. Foto: Gudbrandsdølen Dagningen/Scanpi I bussen bruker du beltet like mye for de du reiser sammen med som for deg selv, sier Lutnæs. 3 av 10 busspassasjerer er ikke klar over at det er påbudt å feste beltet i busser med belte. I løpet av uken håper Statens vegvesen å øke bevisstheten I fjor kontrollerte Statens vegvesen nesten 22.000 busspassasjerer. Andelen som blir ilagt gebyr av dem som blir kontrollert, ligger på 2-3 prosent. - Ikke alle busser har belte, men bruk det hver gang du kan - det er rett og slett for enkelt til å la være beltebruk i buss: Det er for lite oppmerksomhet knyttet til å bruke belte i buss, men det ønsker Statens vegvesen å gjøre noe med. Gjennom beltekontroller og andre tiltak er målet at flere.

Statens vegvesen: Nær 17

Fra nå får du bot for ikke å bruke belte i buss. Det er slutt på muntlige advarsler og formaninger. Fra nå av vil Statens vegvesen skrive ut bøter til busspassasjerer som ikke bruker. Statens vegvesen er bekymret over at få tar i bruk sikkerhetsbelte når de er om bord i buss. VG Logo search Chevron down. Fra nå får du bot for ikke å bruke belte i buss Statens vegvesen gjennomfører denne uken kontroller av beltebruk i busser. Med tanke på både egen og andres sikkerhet bør du feste beltet når du kjører buss

Flere bruker belte i buss Statens vegvesen

 1. Statens vegvesen tror mørketallene er store. -Uten belte er du til fare for deg selv og de du reiser sammen med om det skulle skje en ulykke. Gebyret i seg selv er ikke viktig for oss, men et viktig virkemiddel for å få flere til å ta trafikksikre valg, sier Ingrid Heggebø Lutnæs i Statens vegvesen
 2. Statens vegvesen opplyser at andelen av dem som bruker belte i buss, synker med alderen. - Aldersgruppen fra 15 til 40 år, er de som må bli flinkere. Likevel ser vi at det er en positiv utvikling på andelen som bruker i denne gruppen sammenlignet med før. Det sier seniorrådgiver i Statens vegvsen, Ann Synnøve Elvevoll
 3. Flest yngre dropper belte. I aldersgruppen 16-29 år er beltebruken enda lavere enn i befolkningen generelt, viser en spørreundersøkelse utført for Statens vegvesen. En av to i alderen 15-29 år tar daglig eller ukentlig buss med belte. Men til tross for tilgjengelig belte på hvert et sete, velger kun halvparten av de yngste å ta det i.
 4. Beltebruk i buss øker med alderen. Aldersgruppen 60+ er de som tar sjeldnest buss (med på-montert belte). 3 prosent i denne gruppa tar buss daglig. 16 prosent ukentlig. 90 prosent i aldersgruppen 60+ svarer at de i stor grad bruker belte i buss. Aldersgruppen 15-29 år tar oftest buss (med påmontert belte)
 5. På busser i Hedmark henger det oppslag laget av Statens vegvesen der det står at det er påbudt å bruke belte når dette er montert, og at det kan koste deg 1.500 kroner om du glemmer det. Sånne oppslag henger også på bybussene, der det er mange ståplasser
 6. Statens vegvesen la seg på hjul framfor bussen før avgang og kjørte ut på E8. Et stykke langs ruta stoppet de, og ventet på at bussen skulle komme kjørende. Her skulle de se om passasjerene.

Statens vegvesen kontrollerer bruk av belte i buss i Midt

 1. - Å bruke belte i buss er en livredder, både for din egen del og for dine medpassasjerer. Flere av de som har mistet livet i bussulykker de siste årene hadde overlevd dersom de hadde brukt belte, sier Ingrid Heggebø Lutnæs i Statens vegvesen. Flere bruker beltet Andelen som bruker belte i buss øker
 2. Områdeleder i Statens vegvesen, Terje Bekker, har merket at flere og flere blir bevisste på å bruke belte i buss. - Andelen som bruker belte i buss går opp, sier han til NRK
 3. Det skriver Statens vegvesen i en pressemelding. - Å bruke belte i buss er en livredder, både for din egen del og for dine medpassasjerer. Flere av de som har mistet livet i bussulykker de siste årene hadde overlevd dersom de hadde brukt belte, sier Ingrid Heggebø Lutnæs i Statens vegvesen. Flere bruker belte
 4. Derfor starter Statens vegvesen i morgen, torsdag den 15. mars, med kontroll av belte i buss over hele landet. Det går fram av en pressemelding fra Statens vegvesen. - Å bruke belte i buss er helt klart en livredder, både for din egen del, men også for dine medpassasjerer, sier Ida Bergene Kongsrud i Statens vegvesen
 5. Kun 69 prosent oppgir at de bruker belte i buss, mot 73 prosent på samme tid i fjor. Lavere tall betyr flere kontroller, og neste uke gjennomfører Statens vegvesen kontroller over hele landet
Om Statens vegvesens bilbeltekampanje | Statens vegvesen

Setebelte på buss - Nå blir det kontrolle

Kun 36 prosent av de som kjører buss med belte, bruker beltet. Til sammenlikning er det 97 prosent som oppgir at de bruker belte i bilen, viser en fersk undersøkelse fra Statens vegvesen. - Like viktig. I 2013 ble tre drept, åtte hardt skadd og 45 lettere skadd i forbindelse med bussulykker Har du ikkje belte på, kan du få gebyr på 1500 kr. Spørsmål og svar om belte i buss . Kvifor er det ikkje setebelte i alle bussar? Det finst tre bussklassar i Noreg og EU-området. Ifølgje nasjonale køyretøyforskrifter skal bussar av klasse 2 og 3 ha setebelte. Skyss nyttar ein kombinasjon av bussklasse 1 og 2 i bussdrifta i Hordaland Da Statens vegvesen kjørte beltekontroller på busser for et år siden, reagerte mange på at man kan stå lovlig på bussen, og samtidig få bot for ikke å bruke belte om man sitter. Mange busser som brukes i bynære områder, er dessuten ikke utstyrt med belter, til tross for at de kjører på motorveien

Varsler kontroll av belte i bussSlutt på muntlige advarslerVil få flere til å bruke beltet i bussen - TransportMagasinetBare en av ti brukte belte i buss

Det er påbudt med belte i buss - nå blir det kontroll over

Etter at kampanjen ble lansert har Statens vegvesen fått en rekke spørsmål på Facebook om hva man skal gjøre på busser som ikke har belter, slik tilfellet er i mange større byer, og om. Nå er belte i buss-kampanjen i gang, og Statens vegvesen har lansert ny film som oppfordrer alle til å feste deg selv og de du er glad i! SCh Statens vegvesen skal denne uka utføre ekstra mange kontroller av beltebruk i buss, skriver Statens Vegvesen i en pressemelding. - Vi er redd det reiser mange barn usikret i buss. Under forrige landsomfattende kontroll ble det i Nord-Norge avdekket 20 barn under 15 år som ikke var sikret, sier kampanjeansvarlig i Statens vegvesen, Region Nord, Ann Synnøve Elvevoll

Belte i buss - Nettbus

Ta med de gode vanene inn i bussen. Førstekonsulent i Statens vegvesen region midt, Annette Henden, forteller at 98 prosent av dem som sitter i bil bruker belte. Hun synes det er rart at folk ikke tar med seg de gode vanene til bussen. - Det vi ønsker er at alle skal bruke belte i buss 9 av 10 vet at det er påbudt å feste beltet i bussen. Likevel går beltebruken i buss ned. Nå starter Statens vegvesen igjen med nasjonale beltekontroller i buss Statens vegvesen besluttet å gjennomføre nye beltekontroller etter at færre svarte at de brukte belte i buss. 661 passasjerer ble ilagt en bot under en landsdekkende kontroll i forrige uke Buss for belte? Igjen er det tid for En undersøkelse som nylig ble gjennomført av Statens Vegvesen viser nemlig at det kun er halvparten av passasjerene som bruker belte under bussturen Denne uken vil Statens vegvesen sette inn ekstra innsats på sjekk av beltebruk i busser på Vestlandet. Passasjerer og sjåfører uten belte risikerer gebyr på 1500 kroner

Under fjorårets kontroller kontrollerte Statens vegvesen 1087 busser med totalt 18 782 passasjerer. 705 passasjerer satt usikret. Andelen som bruker belte i buss og som er klar over at det er påbudt å bruke belte i buss, øker. Flere har i tillegg forstått at ikke å bruke belte utgjør er sikkerhetsrisiko. - Dette er en positiv utvikling. Statens vegvesen sjekker med jevnlig mellomrom beltebruken på bussene, og gjør seg nå klar til en ny runde med kontroller. Bakgrunnen er at nye tall viser at kun 69 prosent bruker belte, det laveste tallet på tre år. Beltebruken har altså gått ned, og Statens vegvesen svarer med å kjøre på med en uke med beltesjekk

Av til sammen 16.300 busspassasjerer som ble kontrollert for beltebruk i vinter, satt rundt hver fjerde usikret. Enda flere - nærmere bestemt halvparten - sier de husker å bruke sikkerhetsbeltet i busser der det er belter montert. Statens vegvesen mener mørketallene er store. — Skadepotensialet i buss er enormt om det skulle skje en ulykke I bussen kan konsekvensene bli fatale om det skjer en ulykke og passasjerene sitter usikret, sier Ida Bergene Kongsrud i Statens vegvesen. 9 av 10 vet at det er påbudt å bruke belte i bussen.

Belte i buss - Statens vegvesen - YouTub

Statens vegvesen vil gi busspassasjerer som ikke bruker setebelte, en bot på 1.500 kroner, for å øke fokuset på bruk av belte i buss ytterligere. NTB 14. mars 2016 16:55 - Oppdatert 14. mars 2016 17:0 Statens vegvesen melder om kontroller av beltebruk i busser over hele landet. Passasjerer og sjåfører uten belte kan måtte punge ut med 1.500 kroner i gebyr Fra mandag 2. september vil Statens vegvesen kontrollere beltebruk i busser over hele landet. Gebyret for ikke å bruke belte er 1 500 kroner.- En slags «frisone» I aldersgruppen 16-29 år er beltebruken enda lavere enn i befolkningen generelt, viser en spørreundersøkelse utført for Statens vegvesen Fra mandag 2. september vil Statens vegvesen kontrollere beltebruk i busser over hele landet. Gebyret for ikke å bruke belte er 1 500 kroner. I aldersgruppen 16-29 år er beltebruken enda lavere enn i befolkningen generelt, viser en spørreundersøkelse utført for Statens vegvesen Statens Vegvesen med storaksjon: Mange fersket under beltekontroll på bussen Torsdag var det storkontroll av beltebruk i buss i forbindelse med Statens Vegvesens belte-i-buss-aksjon denne uken

Ifølge Statens vegvesen kunne flere overlevd med bedre beltebruk. Nå varsler de store kontrollrunder over hele landet. Under kontroller i vår ble 237 passasjerer ilagt gebyrer i løpet av en uke. - Bussulykkene er få, men når de først forekommer er skadepotensialet stort. Å bruke belte i buss er helt klart en livredder,. Ofte buss, sjelden belte. I aldersgruppen 16-29 år er beltebruken enda lavere enn i befolkningen generelt, viser en spørreundersøkelse utført for Statens vegvesen. En av to i alderen 15-29 år tar daglig eller ukentlig buss med belte. Men til tross for tilgjengelig belte på hvert et sete, velger kun halvparten av de yngste å ta det i bruk. Økt sosial aksept for å bruke belte i buss 11/03/2019 11/03/2019 Tom T. De unge Færre unge mener nå det er sosialt akseptert å droppe beltet i buss, viser en undersøkelse fra Statens vegvesen. Nå starter beltekontrollene i buss igjen I 2013 ba Staten Havarikommisjon Statens vegvesen om å å ta tak i problematikken med belte i buss, etter flere ulykker. - Det er færre bussulykker enn vanlige bilulykker, men utfallet av bussulykker er ofte mer katastrofalt, sier Ann Synnøve Elvevoll Denne uken har Statens vegvesen stort fokus på brukt av belte i buss. - Bakgrunnen for aksjonen er at vi ønsker å opplyse folk om viktigheten av bruk av belte, forteller Ingrid Heggebø.

Belte i buss: Nå får du 1

Den siste veka har 1197 passasjerar i bussar på Vestlandet blitt kontrollert av Statens vegvesen. Kontrollørar har sjekka beltebruk i 41 bussar, og 17 passasjerar brukte ikkje belte. -Tall viser at trenden går rett veg, og vi kan sjå at mange fleire brukar belte i dag samanlikna med 2016, seier Anne Margrethe Bøe, som er kampanjeansvarleg i Statens vegvesen, Region vest i ei pressemelding — Skadepotensialet i buss er enormt om det skulle skje en ulykke. I en kollisjon er det sterke krefter som blir satt i sving. Beltet holder passasjerene på plass i setet. Det kan redde liv, sier Ingrid Heggebø Lutnæs i Statens vegvesen. Det finnes flere ulike busstyper, og ikke alle har krav til belte I bussen kan konsekvensene bli fatale om det skjer en ulykke og passasjerene sitter usikret, sier Ida Bergene Kongsrud i Statens vegvesen. 9 av 10 vet at det er påbudt å bruke belte i bussen. Likevel går beltebruken ned

Statens vegvesen starter derfor med nye kontroller fra 2. september. Husk å spenne deg fast! Kun 69 prosent oppgir nå at de bruker belte i buss, mot 73 prosent på samme tid i fjor Statens vegvesen kontrollert 460 bilar og 10 bussar i Os sentrum og i Industrivegen torsdag. - Vi har fokus på beltebruk i buss og vil ha daglege kontrollar på dette framover, seier Lars Harald Drange frå Statens vegvesen. Blant dei ti bussane dei kontrollerte i Os i går var det éin frå Kystbussen Statens vegvesen mener mange ser fortsatt på bussen som en frisone for beltebruk, men det er minst like viktig med belte i buss som i bil. - Ta hensyn til de du reiser sammen med, og bruk belte når det er belte i bussen I bussen kan konsekvensene bli fatale om det skjer en ulykke og passasjerene sitter usikret, sier Ida Bergene Kongsrud i Statens vegvesen. I en fersk spørreundersøkelse svarer 74 prosent at de «i stor grad» bruker belte i buss. Det er en tilbakegang fra i fjor vår, når 81 prosent oppga at de «i stor grad» brukte belte i buss I neste uke gjennomfører Statens vegvesen en landsdekkende kampanje for bruk av sikkerhetsbelter i buss , samtidig gjennomføres det kontroller ute på veiene. DEL Belte i buss-kampanjene startet i 2015, og inngår som en av de nasjonale trafikksikkerhetskampanjene

Statens vegvesen med beltekontroll i Kanebogen: - Jeg

Beltebruken i buss går ned: Nå blir det flere beltekontroller. Ni av ti vet at det er påbudt å bruke belte i buss, men likevel går beltebruken ned. Derfor skal Statens vegvesen gjennomføre beltekontroller i busser over hele landet Da Statens vegvesen kontrollerte beltebruken i buss i vinter, var det 22 prosent som ikke brukte belte. Gjentatte spørreundersøkelser gir likevel grunn til å tro at mørketallene er langt høyere. - I bilen bruker nesten alle belte, men det er mye som tyder på at de gode vanene ikke blir med over i bussen SJEKKER: Roger Bølstad og Statens Vegvesen sjekket bilbelte bruk i Asker-bussene. En fersk undersøkelse viser at tre av fem dropper beltet så fort de setter seg i bussen. Tallene står i sterk motsetning til beltebruk i personbil, hvor så godt som alle bruker belte

Men jeg håper vi har vært med på å påvirke flere til å bruke belte også i buss, sier fagleder Geir Thomas Finstad i Statens vegvesen. Finstad og kollegene har kontrollert 91 busser med til sammen 1.295 passasjerer. Av disse hadde 302 passasjer unnlatt å bruke belte. Totalt ble 91 sjåfører kontrollert. Kun én av disse brukte ikke belte Statens vegvesen kontrollerte beltebruken i bussene. 1345 busspassasjerer i Midt-Norge ble i forrige uke kontrollert. 111 personer brukte ikke belte, slik det er påkrevd, skriver Statens vegvesen i en pressemelding. 106 av gebyrene ble skrevet ut i Sør-Trøndelag, fire i Nord-Trøndelag og ett gebyr i Møre og Romsdal Alle brukte belte i buss Da Statens vegvesen onsdag avholdt busskontroll i Etne ble totalt 299 passasjerer kontrollert. Samtlige brukte bussbelte. Av Egil M Solberg | 13.03.2019 17:31:55. Busskontroll: I alt ble ni busser kontrollert. Nesten samtlige av bussene var guidede turer med cruisepassasjerer. I én av bussene var det skoleungdom som. 12 339 brukte bussbelte 751 busspassasjerer satt uten belte, hvorav 696 ble ilagt gebyr, i Statens vegvesens landsdekkende kontroller av beltebruk i buss i forrige uke Under fjorårets kontroller kontrollerte Statens vegvesen 1087 busser med totalt 18.782 passasjerer. 705 passasjerer satt usikret. Andelen som bruker belte i buss og som er klar over at det er påbudt å bruke belte i buss, øker. Flere har i tillegg forstått at ikke å bruke belte utgjør er sikkerhetsrisiko Trenger påminnelser Busspassasjerer i alle aldre som ikke bruker belte, oppgir at årsaken er gammel vane og at de glemmer det. Informasjon i bussen er avgjørende. Statens vegvesen utstyrer busser over hele landet med informasjonsmateriell. I tillegg har bussjåføren en viktig rolle

 • Utleiers ansvar ved skadedyr.
 • Top ten tübingen.
 • Screenshot lenovo tab 2.
 • Kortvokst baby.
 • Iran news.
 • Epoq kök kampanj.
 • Gemeinde zangberg.
 • Tea operasjon.
 • Hvor i thailand med små barn.
 • Neymar sohn alter.
 • Dyrenes venn sinsen.
 • Stärkster co2 revolver.
 • Passfoto stockholm billigt.
 • Kreft i foten symptomer.
 • Wdr videotext wetter.
 • Gravert dørskilt messing.
 • 5 dagers skjegg.
 • Gotha stadthalle veranstaltungen.
 • Anledning kryssord.
 • Hochschule osnabrück bewerbung.
 • Photoshop text an ebene ausrichten.
 • Honda car.
 • Rottweiler valper.
 • Kundalini yoga erfahrungen.
 • Ct scanning.
 • Stadt am bodensee schweiz.
 • Deutsche museum jahreskarte.
 • Can excel calculate time between two dates.
 • E bike friedrichshafen.
 • Ferienwohnung scharbeutz 2 personen.
 • Øst kreta.
 • Marsvinsbur 120 cm.
 • Vin etter sleeve.
 • Miljøstasjon tromsø.
 • Fellesorganisasjonen.
 • Marion ravn og marit larsen.
 • Positiv organisationskultur.
 • Ku parti.
 • Organisasjonsnummer eksempel.
 • Dokumentar om kidnapping.
 • Rhein neckar zeitung mosbach telefonnummer.