Home

Nordnorsk humor

NORD-NORSK HUMOR - www

Nordnorske Vitser, Ord og Uttrykk. 1,326 likes · 4 talking about this. Nordnorsk humor e god, rund og barsk i flekkan. Vi har ord som beskriv saker og ting. Det er uttrykk som grip dæ i sjelen når de.. Hudtransplantasjon En kvinne var utsatt forn en stygg brannulykke og fikk alvorlige forbrenningen i ansiktet. Legene ville transplantere hud til ansiktet fra andre steder på kroppen, men kvinne var så tynn at det var vanskelig å finne store nok hudområde Nordnorske Vitser, Ord og Uttrykk. 1 325 liker dette · 3 snakker om dette. Nordnorsk humor e god, rund og barsk i flekkan. Vi har ord som beskriv saker og ting. Det er uttrykk som grip dæ i sjelen.. Humor. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få e-post med utvalgte, viktige og spesielt leseverdige innlegg fra Nordnorsk debatt. Email Address * Mest delt; Mest lest; Siste saker; Vidar Eng. 328. 880. Samferdselsministeren har nå vist at han tenker å putte forslaget om Nord-Norgebanen langt ned i en skuff Nordnorsk humor. Av Team Kaos, July 31, 2008 i Testforum. Svar i emnet; Start nytt emne; Recommended Posts. Team Kaos 0 Team Kaos 0 Aktivt medlem; Medlemmer; 0 1 244 innlegg; Bosted: SÆRP; Rapporter innlegg

Nordnorsk Humor - Faceboo

bøker - Nord-norsk humor : 250 småfortellinger og vitser

Innledende forestillinger NM i Revy 2019 Humor mot korona - Se alle innslag Digital Festival Østlandet - Premiere 7. nov. kl. 20.00. Digitale Revyfestivaler 2020 Lørdag 7. november kl. 20.0 Nordnorsk revyfestival LIVE 27. juni; Humor mot korona; Norsk Revyfestival 2019. Innledende forestillinger; Prisvinnere NM i revy 2019; Wildcard 2019; Humor mot terror; Norsk Revyfestival - arkiv. Norsk Revyfestival 2017. Prisvinnere NM i Revy 2017; Finaleforestilling; Innledende forestillinger; Humor mot terror; Toilltraktor'n; E du artig. Heh

Fresk nordnorsk humor, og harselering med søringan NOK 298,-Kjøp. Nordnorsk kranglebok. Saftig nordnorsk humor, uten aldersgrense NOK 298,-Kjøp. Nordnorsk ordbok for søringa. Humorbok for nordlendinger, og «lærebok» for søringer NOK 298,-Kjøp. Nordnorske gullkorn fra barnemunn Arthur Andreas Arntzen (født 10. mai 1937 i Tromsø av foreldre fra Gratangen) er en norsk komiker, forfatter, dramaturg, skuespiller, entertainer, journalist og musiker.. Arthur Arntzen er mest kjent for revy- og TV-figuren «Oluf» og sin nordnorske humor som også går igjen i flere av bøkene hans. Arntzen er bosatt i Tromsdalen i Tromsø Ronny ute med mer nordnorsk humor. Ronny Trælvik er ute med sin andre humorbok. HUMOR Forfatteren Ronny Trælvik (t.v.) er ute med sin andre humorbok, der han blant annet fokuserer på krangelen mellom oss nordboere. Her sammen med tegner Odd Klaudiussen. kultur. Publisert: 18. Vitser i mange ulike kategorier. Flere tusen vitser. Arbeidsvitser Barnevitser Bilvitser Blondinevitser Datavitser Det er bedre-vitser Doktorvitser Dyrevitser Frukt- og grønt vitser Gode historier Gåter Han og henne Har du hørt Hvorfor vitser Julevitser Kannibalvitser Kelnervitser Ladavitser Matvitser Mora di-vitser Pensjonistvitser Politivitser Religiøse vitser Skolevitser Sportsvitser. Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen bringer lun nordnorsk humor inn i sin kritikk av Oslo Høyres resolusjonsvedtak som gjelder videre fremdrift og utredninger av LoVeSe.. I stedet for å kommentere Oslo Høyres resolusjon som treffer hans post som statsråd, nemlig forsvars-og sikkerhetspolitikken, serverer nå Bakke-Jensen dårlige blødmer om vindmølleparker på Marienlyst

Humor. 100 morsomme fakta. Vet du verdens gjennomsnittlige BH-størrelse, eller hvor mange briter som snorker? Her er ett hundre morsomme fakta. Facebook Twitter; Kopier lenke; 30. Humor langs leia 2015 Program: Tirsdag 24/3: 12.00: Avgang Trondheim 12.00-14.00: Lunsj 14.15-15.00: Nordnorsk humor og nordnorsk identitet Fra Petter Dass til Arthur Arntzen 15,00-15.20: Kaffepause 15.20-16.00: Knut Hamsuns nordnorsk menneskebilde - den morsomme nordlending Hamsun som polemike Debatten om nordnorsk humor ruller videre. Nå har også Eirik Junge Eliassen meldt seg på. Og selv om man er enige om mye, så må det jo være noe som gjør at man aldri blir ferdige med dette Nordnorsk humor bruker i stor grad forestillingene om nordlendingene. I oppgavens siste kapittel skal jeg drøfte humorens betydning for nordnorsk identitet. 11 Kapittel 1 Teori I dette kapittelet vil jeg redegjøre for noen teoretiske perspektiver som er relevant for mi

Nordnorsk humor i særklasse - Brønnøysunds Avis

Nord-Norsk Humor

Kan man kalle det nordnorsk «høst-tropenatt»? spør meteorologene på Twitter. I natt var det høye nattetemperaturer flere steder i fylket. Fra Stokmarknes i Nord til Brønnøysund i sør var. Nordnorsk humor på sitt beste. 0 kommentarer. Posted on 28.02.2020 kl. 21:53 . Hei. Jeg har lenge vært fan av Trine Lise Olsen som kan lage humor av vanskelige tema, så i kveld har jeg vært på kulturhuset på forestillingen Den lille stemmen. Jeg likte den måten hun formidlet budskapet sitt på Humor. Håvards sarkastiske video tar av: - Var min tur til å harselere. Terskelen for å hevde seg krenket er nå så lav at den er på høyde med en sytråd. Benjamin (25) holdt ikke tilbake noe i ellevill annonse: - Verdens mest frustrerende hobby! Rekorder for nordnorsk humor: - Denne gangen når vi ut til alle som elsker å le. Selv Di. Mer nordnorsk humor Kombinert med Kristoffer Joner som pedofil lærer. Se klipp. Foto: Euforia Film (Euforia Film) Gaute Tyssebotn. Publisert 10/02 2010 (SIDE2): Gjengen bak «Kill Buljo» og «Død Snø» har blitt et fenomen som de aller fleste har et forhold til Vican og Stand up Nord skal samarbeide for å styrke nordnorsk humor- og fortellertradisjon

Nordnorsk humor :) SKUFF

Tags: nordnorsk humor | Bokstaver.no - literaturavisen, tags, page 1. Her får du tretten lettleste, illustrerte historier fra hverdagslivet. Historiene er spekket med ramsalt nordnorsk humor og et frodig, levende språk Den nye stortingsrepresentanten håper ikke hun møter Jonas Gahr Støre i heisen. Hun er redd han ikke tåler den nordnorske humoren hennes Søk kun i overskrifter; Skrevet av medlem: Skill mellom flere navn med komma. Nyere enn: Search this thread only; Search this forum only. Vis resultater som tråde Latterkula.no Humor og moro . Hjem. Morsomme videoer. Morsomme bilder & vitser. Vitser & gode historier. Morsomme bildeserier. Kropp & kjærlighet. 3 sider digre, vakre og myke PUPPER - rett og slett! Ekkelt & Vemmelig. En BÅNNFROSSEN vinter - Hvor er det kaldest? Fest & Bryllup Gode forslag til MORSOMME VITSER OG GODE HISTORIER som du kan bruke i din bryllupstale, eller av selskapets TOASTMASTER i bryllup, konfirmasjon eller til fest og jubileum / bursdag, julebord, korte vitser, grove vitser, julebord, blondine vitser, om alder, herrenes tale, takk for maten vitser, bryllup vitser og groviser, om damer, om menn, om kvinner, damenes tale, morsom tale til mamma og.

Humor Sider - HumorWeb Humor 911 Humor & Kanari NettXtra humor sider vitser morsomme historier morsomt kanari humorweb gøy artig underholdning spill leker humor911 www.humor911.com www.humor911.no humor-911 synsbedrag lydklipp video bilder vitser film filmklipp humorside morsomheter spill videoklipp smsmoro onlinespill tegneserier animasjoner gåter gullkorn sitater lydklipp morsomm Tåler Stortinget nordnorsk humor? Den nye stortingsrepresentanten håper ikke hun møter Jonas Gahr Støre i heisen. Hun er redd han ikke tåler den nordnorske humoren hennes. Sonja Holterman. Publisert fredag 03. november 2017 - 10:59 . Dette. Bruken av karikaturer og grove overdrivelser, har ikke nettopp det vært en av hovedingrediensene i den nordnorske humoren gjennom mange generasjoner? Mye av dette kan utvilsomt betegnes som godlynt Nordnorsk humor - Boka inneholder historier om noen friske og frodige nordlendinger som ikke er redde for å si det de mener. Og dem har vi jo som kjent en del av. - Er dette hendelser du har opplevd selv? - Noen av dem er det. Andre har jeg fått fortalt Denne klassiker er det nesten umulig å se uten å le, ihvertfall hvis du liker nordnorsk humor

Siden vi nå er i gruppen no.kultur.humor tar jeg meg den frihet å komme med en liten nord-norsk historie: Det var i et bryllup nordpå. Jeg har laga en app som heter Nordnorsk Bainnegenerator som kanskje kan være relevant her I år feirer Honningsvågrevyen 15 års jubileum. Det gjør de med forestillingen «Honningsvågrevyen- rykker tilbake til start». Med Finn Arild Selnes og Frank Arne Olsen i spissen kommer denne nordlandske humorgruppa til Ullensaker kulturhus i kveld Lange vitser kan også kalles morsomme historier. Her har vi samlet gode morsomme historier om alt mulig rart Rekorder for nordnorsk humor: - Denne gangen når vi ut til alle som elsker å l

Oluf og hans sønn Lars er et kjent radarpar i nordnorsk humor. I dette programmet møter vi Arthur Arntzen og Asle Myrvoll, mennene bak Oluf og Lars. Ved Tore Skoglund og Torbjørn Laxå Ei nordnorsk jente på tur i Oslo og skal handle Shampo. Ekspeditrisa spør: Er det til fett hår? Nei, herregud e du tuillat.. Det e jo førr haue!! 3 kamerater dro til en strippeklubb. Dene putta 500 kroner i f***a til strippersken, den andre putta inn 1000, den tredje dro visakortet i sprekken, og tok ut 1500,-Basar på gamlehjemmet

Nordlys - Nordnorsk humor e ækte humor

 1. Ekte Bajas morsomme og kule t-skjorter med trykk. Siden 2014 har Ekte Bajas laget morsomme t-skjorter, gensere og andre klær med trykk på. Ekte Bajas er stolte over nordnorsk humor og uttrykk og har satt mange av disse til uttrykk på klær
 2. Sykepleie humor - sykepleie.net. Moro med sykepleiere. Søk. Tips. Nettbutikken for sykepleiere En rask og trygg netthandel. Alle varene er lagret og sendes i fra Norge. En slipper dermed å tenke på lange leveringstider og tollgrenser osv. Vi har sikre og trygge betalingsløsninger
 3. Nordnorsk humor blir ofte karikert, jeg vil være med på å få frem at den har endret form og karakter de siste årene. Humor er for alle, upretensiøst. Det er en arena hvor man kan slappe av, og fleipe litt med viktige ting, sier Simonsen
 4. Hei, Skal ha framføring av dikt denne uken og jeg tenkte jeg skulle ha et som folk virkelig ville le av.. Men etter litt søking og googling fant jeg ut at det ikke var så mye bra som lå ute.. Så jeg lurte på om det var noen som hadde no vittige dikt på lager..? På forhånd takk:) Klikk for å se/fj..
 5. g - utnytte de siste timer med dagslys (før oljelampa ble tent).

Nordnorske Vitser, Ord og Uttrykk - Home Faceboo

HALVDAN SIVERTSEN 71 ÅR . En hyllest til livet, kjærligheten og saftig nordnorsk humor! Halvdan Sivertsen startet 2020 med å fylle 70 år! Dette ble feiret med brask og bram i Oslo Spektrum med 7000 publikummere, KORK og et utvalgt av Norges fremste artister Trenger du et godt sitat? På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om alder - antall år og mer enn 1200 andre emner

Nordnorske Vitse

Det nye tekstamentet: urkomiske skriftord fra nordnorsk humor Av Arnt Ryvold, Dagfinn Bakke Forlag Samlaget ISBN 9788252158885 Utgitt 2001, Innbunde Morsomme dikt. Dikt 26 av 30. Noen mennesker liker ikke vinteren, de sier den er for kald, jeg synes de bare liker å klage, vinteren er jo rett og slett knall Når du er blitt 80 er det en del ting som begynner å haste. Du kan ikke kaste bort flere minutter på å sitte i telefonkø - som du sa med vanlig humor og selvironi forleden. Jeg håper at tiden framover i mange å blir rik og full av gode opplevelser. Mange eventyr og spennende reiser og eventyr Halvdan Sivertsen 71 år. En hyllest til livet, kjærligheten og saftig nordnorsk humor! Halvdan Sivertsen startet 2020 med å fylle 70 år! Dette ble feiret med brask og bram i Oslo Spektrum med 7000 publikummere, KORK og et utvalgt av Norges fremste artister. Halvdan skulle fortsette jubileumsåre

På Ailos Instagram-konto kunne fansen følge med på oppdateringer fra sykehussengen, tidvis litt tilslørt av store doser smertestillende, men alltid servert med en dose nordnorsk humor. - I etterkant er vi ekstremt lettet over at det gikk så bra som det gjorde når det først gikk galt, sier Anne Dokumentar Drama/serier Barn Kultur Humor Underholdning Familie Livsstil Natur Vitenskap Nyheter Sport Skoletid NRK-arkivet Samisk Tegnspråk Synstolk A- 17. november 1985. 5. november 1985. 27. oktober 1985. 17. november 1985. Tilbake til episodelisten Nordnorsk rock på bordet. 17. Flir tel du kvæles! Det er dæ vel unt! Ja, her kan du kose dæ med ekte historie fra Nord-Norge! Og skjønne du ikkje alt du læs, så følg det med nån nøttige ordførrklaringe. Freske tegninge må også tel - stappfull av nordnorsk nerve og humor. Detta e altså ei bok førr alle som har løst tel å flire Søkeresultater for Nordnorske ordtak - Haugenbok.n En hyllest til livet, kjærligheten og saftig nordnorsk humor! I tillegg til å gi ut en rekke prisbelønte album og være en fjerdedel av tidenes største norske supergruppe, Gitarkameratene, har musikken til Halvdan blitt brukt i både film og teater. Dessuten vil Halvdan, for en hel generasjon nordmenn, alltid huskes som «faren» til Labbetuss

Denne siden har samme adresse som det tidligere nettstedet ved samme navn. Innholdet er ikke helt det samme, utseendet er totalt forandret - og vi håper du vil like både innhold og utseende Hun kommer opprinnelig fra Finnmark og har en herlig nordnorsk humor. Ingvild er en dyktig frisør som liker at det er litt tempo og liv og passer derfor perfekt inn hos oss. Ingvild. Silje er hairstylist/frisør og master colorist og har mange års erfaring

Moss Avis - Blueskveld med Albrigtsen

Nordnorske Vitser, Ord og Uttrykk - Startside Faceboo

 1. Nordnorsk ordbok for søringa og andre tunglærte folk (Innbundet) av forfatter Ronny Trælvik. Humor. Pris kr 298. Se flere bøker fra Ronny Trælvik
 2. , å det var alltid spennende å møte deg. Takk for gode
 3. Bli med på reise i trøndsk og nordnorsk humor langs vår vakre kyst med hurtigruteskipet «MS Trollfjord» Fra Trondheim til Tromsø 25. - 27. april 2017 Humor langs leia 2017 Program: Tirsdag 25/4: 12.00: Avgang Trondheim 12.00-14.00: Lunsj 14.00-14.30: Åpning.
 4. Agnete (26) var åpen om angst og psykisk sykdom. Så leste hun kommentarene: - Det er veldig tris
 5. Kos deg med nordnorsk humor i helga! Årets finale i Nord-Norsk Revyfestival ligger ute i nettbutikken ⭐ Ved kjøp av dette produktet har du tilgang på opptaket i én uke. Om du går for vårt årsabonnement har du tilgang på denne og flere revyforestillinger både direkte og i opptak - i ubegrenset tid
 6. Mitt inntrykk er at konklusjonen er storm i vannglass og basert på «nordnorsk humor» og sladring i garderoben. Vi snakker tross alt om unge, veltrente og seksuelt attraktive mennesker. Dette er også sannsynligvis årsaken til at spesialenheten avventer

Humor Nordnorsk Debat

 1. Kjøp Nordnorske gullkorn fra barnemunn fra Norske serier 'Mi mamma kan ikkje rape. I et heilt år har vi venta på at ho ska lære sæ det.' Slik begynner denne boka, som inneholder ei samling av replikker på ekte nordnorsk dialekt. Ja, her serveres humor og alvor i skjønn forening
 2. Denne oppgaven er en studie av nordnorsk identitet i møte med Oslo, fra 1960 og frem til i dag. Bygdelag og humor er to sentrale temaer i oppgaven og gjennom studiet av disse viser jeg sider ved nordnorsk identitet. Oppgaven bygger på 16 intervjuer av nordlendinger som flyttet til Oslo på 1960-tallet, samt bygdelagsaviser og faglitteratur
 3. Vil du finne nye leseopplevelser og gjøre deg bedre kjent med nordnorsk litteratur og nordnorske forfattere? Da kan du bli med på vår lesekampanje for voksne: Troms leser nordnorsk. Kanskje blir det du som leser deg til deltakelse på en av de nordnorske litteraturfestivalene
 4. Forsker på nordnorsk magedans STORE OPPGAVER: Doktorgrad og kommunebudsjett står på timeplanen for Trude Jægtvik. Foto: Snorre Nicolaisen. - Folk med god humor og personer som kan tenke utenfor boksen, men også mennesker som er tilbakelent og som ikke tar seg selv så høytidelig. 11
 5. Her tar Rita til tårene: - Hvis dere lurer på hvordan det er å bli tatt på senga, så er det sånn jeg har det n

Forside > Saftig nordnorsk humor. Saftig nordnorsk humor 16.02.2017 10:29. Vi Menn uke 7 2017. Jeg vil fortelle om min far Arthur Arntzen, journalisten, forfatteren og entertaineren som er mest kjent for «Oluf»-figuren og nordnorsk humor Staten begrenser nordnorsk humor. Lesetid 1 min 21. mars 2007 17:27 av Bjørn Magne Solvik. Medietilsynet er gjennom skjønn med på å skape ulike konkurransevilkår mellom filmer som bør kunne konkurrerer om det samme publikumet. I kveld er det premiere på. Medietilsynet er gjennom skjønn med på å skape ulike konkurransevilkår mellom filmer som bør kunne konkurrerer om det samme publikumet

Nordnorsk humor - Testforum - Fiskerside

Nordnorsk versjon for: gjør deg klar for en romantisk aften med bare meg og deg: Vask fetta, du får besø Trine Lise har råvarer fra Finnmark og nordnorsk humor på menyen i «4-stjerners middag Nordnorsk Kommunikasjon har kjørt medietrening for hele konsernledelsen i Torghatten ASA. Kurset var en god blanding av teori og praktiske øvelser. For oss ledere var kurset svært nyttig. Kurslederne er faglig sterk, skaper trygghet i rommet selv om de kjører oss hardt, og har et smittende engasjement Norsk tradisjonsma Liker også å bruke litt nordnorsk humor i mine ting. Jeg jobber med alle typer leirer og porselen, men har en elsk på grove leirtyper med masse camott i seg så det kiler i fingertuppene når man dreier

Nordnorsk kulturreisning La oss tenke oss følgende prosjekt: Humor, selvironi, ekthet, skarpsyn og hjemlandstonen. Det er etter min vurdering styrken ved Arthur Arntzen som person og fenomen I 2013 kom «Elektriskgjerdet og ti andre historier». Dette er elleve historier der forfatteren med humor og innlevelse forteller om han Arnulf og eg, to gutter som vokser opp i et nordnorsk fiskarbondemiljø på 1940-talet. Kabareten «Nothundliv» gav han ut som bok og CD på eget forlag i 2004, sammen med musikeren Svein-Hugo Sørensen Høegh har tilrettelagt skuespill til nordnorsk språkdrakt, f.eks Hamsuns Benoni og Rosa. Han har også hatt egne serier i Barnetimen i NRK Radio. Film og TV. Høegh har medvirka i flere norske filmer, blant annet Knut Erik Jensens filmer Stella Polaris (mannlig hovedrolle, 1993) og Brent av frost (Einar, 1997) Comments . Transcription . Nordnorsk galgenhumo

Ingvild (26) gir ut bok, full av nordnorsk humor. Hadde 46 mill. i gjeld: Nå er Ulvang sitt selskap slått konkurs. Ann Brith er usikker på om utelivet tåler en ny nedstengning: - Hvis folk ikke tør å gå ut, er det alarmerende Selskapet hadde gjeld på 1000 kroner: Nå er det åpnet konkurs 122 sider - mange illustrasjoner (Odd Klaudiussen) Ei bok for alle som elsker nordnorsk humor! Om boka: Det seies at humor og ei sterk gudstru har holdt liv i nordlendingan opp gjennom tida. Men gløm heller ikkje selve ungdomskilden: Den nordnorske krangelen! Den e både artig og saftig, ærlig og ekte. Vi krangle med f Dette ble teaterets største suksessforestilling noensinne, og TV-versjonen ble også en tilsvarende suksess. Også Arntzens siste skuespill, Den fordømte nordlendingen, omhandlet nordnorsk humor. Arntzens revyfigur Oluf ble fra 1981 spilt i tospann med skuespiller Asle Myrvoll (1942-2017) i rollen som den mindre begavede, voksne sønnen Lars Nordnorsk Humor ha 64.311 membri. Nordnorsk Humor: Vitser, historier, m.m. primært fra Nord-Norge. Opprinnelig laget for å huske mitt eget bibliotek av vitser og historier, men: Del dine beste historier her! Relevante bilder/videolenker er selvsagt også OK. Ikke post reklame el. annet irrelevant. Det skal mye til før noe blir sensurert, pga I et nordnorsk nøtteskall (Innbundet) av forfatter Ingvild Trøite Johnsen. Humor. Pris kr 279

Buktaler'n - Humorportalen

Trine Lise Olsen vil stå bak bak et nordnorsk managementbyr Trine Lise Olsens ville gjerne vært Nord-Norges svar på Elina Krantz, som har tjent seg steinrik på humor og stand up i Oslo I et nordnorsk nøtteskall (Innbundet) av forfatter Ingvild Trøite Johnsen. Humor. Pris kr 244 (spar kr 35) Ramsalt rocka nordnorsk folkelighet. Les også. Sterk start på året. Les også. Mørke tanker uten mening. Les også. Behagelig hviskelek. Senjahopen er en merkelig blanding av nordnorsk humor og alvor i kledd folkelig rock. Mitt første møte med bandet avstedkom spørsmålet: Er bandet ment som en fleip Kjøp Nordnorske gullkorn fra barnemunn fra Bokklubber 'Mi mamma kan ikkje rape. I et heilt år har vi venta på at ho ska lære sæ det.' Slik begynner denne boka, som inneholder ei samling av replikker på ekte nordnorsk dialekt. Ja, her serveres humor og alvor i skjønn forening Kundeservice: Bestill abonnement // Omadressering // Reklamasjon eller klager // Om informasjonskapsler Annonsér i Sør-Varanger: Bedriftsannonser Logg inn på: eAvis Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til

Firda - «Oluf» skal få fram latterkulene i SognNordlys - Da Ane la ut denne meldingen, ble mannen hennes

Halvdan Sivertsen 70 år En hyllest til livet, kjærligheten og saftig nordnorsk humor! les mer Kjøp billett. 19. september 21 Apa & rockemysteriet En morsom familieforestilling. les mer Kjøp billett. 2. oktober 21 Best of The Beatles. les mer Kjøp billett. 11. Fauske bibliotek: Glemt PIN. Aktuelt. Nyheter; Siste inn/ut; Nyere krim; Søk. Enkelt sø Nordnorsk Jazzsenter er et regionalt produksjons- og kompetansesenter for jazz i Nord- Norge. Nordnorsk Jazzsenter driver formidling og egenproduksjon av jazzrelaterte aktiviteter og er et regionalt service-, og kontaktorgan for jazzmiljøet i landsdelen Vil du finne nye leseopplevelser og gjøre deg bedre kjent med nordnorsk litteratur og nordnorske forfattere? Da kan du bli med på vår lesekampanje for voksne: Troms leser nordnorsk. Kanskje blir det du som leser deg til deltakelse på en av de nordnorske litteraturfestivalene

ÆKTE Nord Norsk Humor! - YouTub

Kjøp Oluf i sitt ess fra Bokklubber I 1999 vart Arthur Arntzen kåra av fleire .folkejuryar. til landets fremste humorist i det 20. hundreåret. Halvparten av dei over 20 bøkene han har forfatta, har handla om Oluf, ho Emma og han Lars og andre i Rallkattlia, og. mange av desse Oluf-bøkene toppa dei norske bestseljarlistene fleire år på rad Cabaret på nordnorsk vis Teatersjef Nils Johnson tror verden vil få øynene opp for flere lysende talenter når Hålogaland Teater satser tungt på musikalen Cabaret. Hålogaland Teaters største satsing noensinne byr på lettkledte damer, 30-talls humor og forrykende dans, musikk og skuespilleri «Ailos reise - Et nordnorsk eventyr» byr på storslåtte naturbilder, spenning og humor når livssyklusen til reinsdyrene i Nord-Norge skildres Vokalist Eline Hellerud Åsbakk fra Tromsø lager musikk i et kjølig, skandinavisk landskap, med tydelig påvirkning fra nordnorsk vise- og folkemusikktradisjon. Med minimalistiske tekster tar hun lytteren langt til havs og over vidda om vinteren. Musikken kan beskrive rastløshet, usikkerhet og melankoli, men også humor, vårsol og optimisme

Ingvild Trøite Johnsen byr på varme og selvironi i sine humoristiske betraktninger av nordnorsk kultur og lynne. Om du elsker nord-norge eller elsker å hate Ingvild Trøite Johnsen byr på varme og selvironi i sine humoristiske betraktninger av nordnorsk kultur og lynne. Om du elsker Nord-Norge eller elsker å hate nord-norge, er dette en bok for deg. NB! Ikke for sarte sjeler. Ingvild Trøite Johnsen jobber som psykolog i Sør-Varanger/ Finnmark, og tegner på fritiden

nordnorsk ordliste for søringer - Humor - Diskusjon

 1. Nordnorsk Humor tem 63.517 membros. Nordnorsk Humor: Vitser, historier, m.m. primært fra Nord-Norge. Opprinnelig laget for å huske mitt eget bibliotek av vitser og historier, men: Del dine beste..
 2. Hjem » Lokale bøker » Humor, musikk og DVD » Nordnorsk kranglebok. Nordnorsk kranglebok. Pris 298,-Vennligst velg . Legg i handlekurv. Informasjon; Utgitt 2016, Bok i Nord, forfatter Ronny Trælvik. Det sies st humor og ei sterk gudstro har holdt liv i nordlenningan opp gjennom tida
 3. Kjøp Nordnorsk kranglebok fra Tanum Det seies at humor og ei sterk gudstru har holdt liv i nordlendingan opp gjennom tida. Men gløm heller ikkje selve ungdomskilden: Den nordnorske krangelen! Den e både artig og saftig, ærlig og ekte
 4. Nordnorsk diktning 1 er en antologi med litteratur og billedkunst fra NordNorge, spesielt beregnet på barn fra 5 til 11 år. Rikt illustrert. 1. del av et verk på i alt 3 bind
 5. Nord Kapitalforvaltning AS og Trude Wester eier Helsepartner Nord-Norge AS. Nord Kapitalforvaltning er det eneste forvaltningsmiljøet for s.k. aktive eierfond i Nord-Norge
 6. dre premi

Bok i Nor

 1. Førrtvil ikkje, kjære søringa, om dokker no ikkje veit så mykje om Nord-Norge og folket her oppe. Her kjem ei humoristisk folkeopplysning, stappfull av freske førrtellinge fra den nordligaste landsdelen. Og det e meir: «Vanskelige» ord og uttrøkk blir nemlig førrklart. Førr vi vil jo bære det beste førr alle søringan. Dem e jo tross alt menneskets beste venn! Detta e altså ei bok.
 2. Humor, historiske artikler, moderne sagn og krigen mellom nord og sør. Boktitlene med lokalt innhold står i kø denne høsten
 3. Kjøp 'Nordnorsk ordbok for søringa og andre tunglærte folk' av Ronny Trælvik fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 978829339315
 4. Her finner du tekst og videoklipp av julesanger som Glade jul, Deilig er jorden, og alle de andre julesangene. Både norske og engelske sanger. Helt gratis og garantert julestemning
 5. Vi vet jo alle at nordlendinger er litt grove i kjeften, men teater har de i alle fall sans for.. Riksteateret var på et av sine sporadiske besøk i Svolvær, og folk hadde gått mann av huse for å se Romeo og Julie
 6. En hyllest til livet, kjærligheten og saftig nordnorsk humor! Halvdan startet året med å fylle 70 år den 5. januar. Omtrent ved midnatt samme dag var konserten i Oslo Spektrum utsolgt. Halvdan
LofotenNRK TV – "Igjen går det fremad mot lys og mot sol"Harstad Kulturhus - La deg overraske og begeistreSenja – Die magische Insel - Norwegen-ServiceStudio Sokrates på NRK Kulturcruise – NRK Kultur og
 • Sifo referansebudsjett 2017.
 • Kalligrafi for nybegynnere.
 • Dreimasterblume zimmerpflanze.
 • Jeg vil være det rolige regn analyse.
 • Ssg 08 cs go.
 • Tanzschule steinfurt.
 • Drake dad.
 • Stadt borna.
 • Hillary step.
 • Novosibirsk winter.
 • Seraphim aufgaben.
 • Sko til jumpsuit.
 • Club corvette sweden facebook.
 • Wetter fichtelgebirge schnee.
 • Nobu restaurant.
 • Bulthaup kjøkken priser.
 • Får ikke sendt mail android.
 • Five seasons skibukse.
 • Hödnerhof ebbs konzerte.
 • Scientific management teori.
 • Fly fra oslo til tyskland.
 • Zen buddhisme japan.
 • Face stockholm produkter.
 • Spraymopp jernia.
 • Bildekalender.
 • Die drei eisbären darsteller.
 • Neuenweg webcam.
 • Atacama humanoid wikipedia.
 • Hillevåg garn.
 • Longest river in the world.
 • Mörkrädd 8 åring.
 • Motivationssprüche fussball.
 • Franske gloser.
 • Samfunnsøkonomi uib master.
 • Landesluftbildarchiv bayern.
 • Icopal takrenner plast.
 • Snøscooter sverige regler.
 • Tanzschulen steiermark.
 • Tv 2 play gratis.
 • Halvstikk og dobbel halvstikk.
 • Grensekontroll svinesund 2017.