Home

E læring uio

E-læring ved Det medisinske fakultet - Det medisinske fakulte

Våre e-læringsressurser er strukturert etter studium og fag. Du finner lenke til alle våre ressurser i portalen E-læring for helseutdanningene i Norge.. Om e-læringsressursene. Fra høsten 1993 har det ved UiO blitt utviklet multimedia læreprogrammer for læring av praktiske ferdigheter som en del av undervisningen ved fakultetet Det andre kurset er utviklet på UiO og handler om svindel-e-post, eller phishing. Slike e-poster har vært vanlige i mange år, De fleste av dem prøver å få deg til å skrive inn passord, kontoinformasjon eller annen viktig informasjon, på en falsk nettside slik at svindlerne får tilgang til den og kan bruke den til egen vinning

E-læring - en enkel vei til å bli tryggere på nett - uio

Kontaktinformasjon E-post: j.b.guttulsrud@medisin.uio.no Tlf: 22857867 Les om hvordan UiO behandler personopplysninger, om dine personvernrettigheter ved UiO og om hvorfor vi bruker informasjonskapsler Alt om endo ved UiO; E-læring ved Avdeling for endodonti En blogg for utveksling av ideer for e-læring i endodonti. Kan vi forbedre boken og forelesningen? Her inviteres alle til å kommentere hvordan undervisningen kan gjøres bedre med bruk av digitale hjelpemidler Velkommen til e-læringskurset «Fire gode vaner». Gjennom videoforelesninger og dramatiserte eksempler får du her grunnleggende kunnskap om prinsipper for god pasientkommunikasjon

Les denne saken på UiOs nettsider. Nettbasert samling med over 1100 foredrag og presentasjoner innen biomedisin og annen livsvitenskap fra verdens fremste eksperter på området På UiO har vi en rekke muligheter for opptak av forelesninger og digital undervisning, fra standardløsningen som er installert på mange av de faste maskinene i auditorier, til opptak fra egen laptop eller avanserte flerkameraproduksjoner og live-streaming Lars Engebretsen er ansvarlig for innholdet på e-læringsressursen (email: lars.engebretsen@medisin.uio.no). Bevegelsesapparatet Undersøkelse av albue Undersøkelse av ankel og fot Undersøkelse av hofte Undersøkelse av hand Undersøkelse av kne Undersøkelse av nakke Undersøkelse av rygg Undersøkelse av. Det digitale fenger - For å veilede barn om epilepsi og møte deres behov for kunnskap, ønsket vi å lage nytt materiell, mer tilpasset dem. Barn bruker digitale verktøy aktivt i sin hverdag, derfor tenker vi at e-læring kan være en god måte for barn å få kunnskap om epilepsi på, sier Merete Hem og Ingeborg Stavn

De fleste kursene er gratis, men noen krever at du logger deg inn som medlem i fagorganisasjon. Aggresjon- og voldsforebygging Kurset Forebygging og mestring av aggresjon og vold er utviklet for deg som jobber med pasienter som kan bli aggressive og voldelige Abdominal Aorta, Vena Cava, and Deep.m4v. Sist endret 30. jan. 2016 08:14 av Per Grøttum. ac_leddet.mp

Tegning: UiO. Har du en god ide om hvordan e-læring kan gjøre undervisningen din bedre? Nå har du sjansen til å få ideen satt ut i livet. Studiebarometeret for 2017 aktualiserer behovet for digitalisering og nytenkning i undervisningen. Les mer i Rektors blogg En av Alexander Øvestads illustrasjoner fra e-læringsressursen. Fakultetets e-læringsressurs om bevegelsesapparatet er nå grundig oppdatert, og ligger åpen for alle som vil se. Dette er uten tvil den største e-læringsressursen fakultetet har laget. Den utgjør en felles kunnskapsplattform for både studenter og undervisere, og tas nå i bruk på medisinstudiet

Elæring fra med.fak. UiO

Les denne saken på UiOs nettsider. Tittel Endret av Sist endret; Andre_gode_vane.mp4: ingesha@uio.no 9. mai 2019 15:3 Prosjektoppgave.pdf (1004.Kb) År 2016. Permanent lenke http://urn.nb.no/ URN:NBN:no-5784 UiO har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. I tillegg ønsker UiO at våre medarbeidere i størst mulig grad gjenspeiler mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte søkere med redusert funksjonsevne til å søke stillingen

E-læring er den enkleste måten å holde seg faglig oppdatert på - fleksibelt, rimelig og effektivt. Kursene fra Norsk Helseinformatikk er godkjent av Legeforeningen og Sykepleierforeningen Dette e-læringskurset er laget spesielt for deg som er øverste leder eller mellomleder. Det gir deg lovpålagt opplæring om lover og regler innen HMS og en god praktisk innføring i hvordan du kan gjennomføre HMS-arbeidet

Pedagogisk Profil | Postboks 1092 Blindern 0317 Oslo | Telefon 22 85 53 21 | E-post: profil-red@ped.uio.no Besøksadresse 1. etg. Helga Engs hus - inners i kantina | Webmaster: bjoernah@student.uv.uio.n ENESTE MED BLACKBOARD: Fra høsten skal alle NTNUs studenter og faglærere ta i bruk e-læringssystemet Blackboard. Det blir som eneste institusjon i landet, for Uninett har valgt Canvas som felles plattform for de fleste i sektoren

monika.birkeland @iakh.uio.no Studieadministrasjon , Modern International and Transnational History , Veiledning Birkeland, Nora Seniorkonsulen Les denne saken på UiOs nettsider. Forsiden UiO Det humanistiske fakultet Institutt for filosofi, ide- og kunsthistorie og klassiske språ 15.08.2015 1 e-learning and the use of multimedia systems and multimedia databases in distance education Find documents about E-læring og bruk av multimedia systemer og multimedia databaser i fjernundervisnin Mikrobiologisk Diagnostisk Service Institutt for Oral Biologi P.B. 1052 Blindern 0316 Oslo Telefon: 228 40375/ 20 E-post: dia-service@odont.uio.no UiO > Det odontologiske fakultet > Institutt for oral biologi > Tjenester og verktøy > Alt om endo ved UiO Endodontiens credo: bli kvitt apikal periodontitt! På denne bloggen kan alle gi en kommentar til aktivitetene på Avdeling for endodonti. Det vil bli opprettet temaer innen faget som åpner for innspill fra alle som er inne på bloggen. Det første temaet.

E-læring ved Avdeling for endodonti - Institutt for

Nasjonal kompetansetjeneste for sykdomsrelatert underernæring skal samle, utvikle og bygge ernæringskompetanse til bruk i helsetjenesten i hele landet Finn ansatte og studenter ved HF. Leter du etter en med fagkunnskap? Finn ut hvem som forsker på hva

Blandet læring, fra engelsk «Blended Learning», er et begrep som benyttes innenfor utdanning og betegner vanligvis en kombinasjon av flere ulike tilnærminger til læring som e-læring og eksempelvis kurs ledet av en instruktør. Det kan også være ulike kombinasjoner som eksempelvis selvstudier, e-læring og gruppediskusjoner via Internett Meddev uio no. Denne siden ble sist endret 26. okt. 2017 kl. 18:00. Denne siden er vist 214 323 ganger. Personvern; Om JournalWiki; Forbehol Kontaktinformasjon E-post: j.b.guttulsrud@medisin.uio.no Tlf: 22857867 Les om hvordan UiO behandler personopplysninger, om dine personvernrettigheter ved UiO og om hvorfor vi bruker informasjonskapsler Lars Engebretsen er ansvarlig for innholdet på e. HelseSør Øst oa. Hefte pubertet (Bergen) Helsekompetanse (Lenker til en ekstern side.) Helsebiblioteket har egen mappe om Seksuell helse (Lenker til en ekstern side.) Vernepleier.no (Lenker til en ekstern side.) har visning til mange ulike typer kurs. RTV Øst har mange kurs og lenker som omhandler vold og overgrep. æemæ.no Sortland kommune forebygging av vold og overgre a. b molsater@medisin.uio.no Gruppeleder Anne Britt Mølsæter Status Ingen Terna Gruppemøte 1 Gruppemøte 2 Kontor Legene på Høyden SKIL Lagre Sett Sett Fjern Fjern Fjern Fjern til demonstrasjon på kurs RAK - Antibiotikasenteret Anne Britt Mølsæter Morten Lindbæk Sigurd Høye . Legg til møte Mai 201

Fire gode vaner - Det odontologiske fakulte

L3D . Læring, kommunikasjon og brobygging i en tredimensjonal verden på Internett . Oppsummering av tidligere forskning . Skrevet i forbindelse med prosjekte Grammatikk UiO E-læring i lesing: Yrkesnorsk Din Utvei- Overgrep og vold Ledige stillinger i Harstad Skattemelding N orgeskart Helsenorge Helfo Politiet Vil bli Brannvern på mange språk CV-Mal Supernyt Podcasting av alle forelesninger på UiO. Filed under: E-læring — by hanner @ 7:05 am . Snart skal alle faktulteter på UiO tilby automatisk opptak av forelesninger. Dette vårsemesteret blir forelesningene på pliktfaget Examen philosophicum for første gang lagt ut i sin helhet som podkast ved Universitetet i Oslo (UiO) For 32-biters Windows 10/8.1/8/7. For 64-biters Windows 10/8.1/8/7. Denne datamaskinen kommer ikke lenger til å motta oppdateringer av Google Chrome fordi Windows XP og Windows Vista ikke.

Studenter og ansatte logger inn i Canvas med Feide Vis Ellen Aasens profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Ellen har 4 jobber oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og finn Ellens forbindelser og jobber i tilsvarende bedrifter

Dine forsikringer som arbeidstaker. Som arbeidstaker i Eigersund kommune er du forsikret ved yrkesskade, fritidsulykke eller ved dødsfall i yrkesaktiv alder; gruppelivsforsikring 2.4.5 Publisering og bibliometri 39 2.4.6 Oppsummering kapittel 2.4 - publisering og bibliometri 40 2.5 Bibliotektjenester, undervisning og veiledning til ph.d.-kandidater 4

Styre: Asbjørn Seim (OsloMet, leder av styringsgruppen), Anita Sandberg (UiO), Roar Nese (UiB), Randi Utstrand (NTNU) og Lars Erik Aas (HiØ) Daglig leder/ sentral redaktør: Jorid Bodin (OsloMet) Rådgiver: Christine Holm Berntzen Fagredaktører: Olaug Eiksund (UiB), Ingrid Jacobsen (OsloMet), Randi Utstrand (NTNU) Fellesteksten er i hovedsak laget av fagpersoner ved UiB, UiO, OsloMet (HiOA. Eiendomsavdelingen ved UiO tilbyr kompetanseprogram for egne prosjektledere.Parallelt med etablering av dette har Holte Academy (tidligere under Holte Consulting) på rekordfart bistått med å utvikle skreddersydd prosjektmodell med styrende dokumenter og rapporteringsverktøy. - Prosjektgjennomføring og prosjektadministrasjon er en stor og viktig oppgave for Eiendomsavdelingen, og vi. Helseaktuelt - covid-19. Helseaktuelt utgis annenhver uke. Les denne ukens Helseaktuelt (medium.com) Innlegg om E-læring skrevet av johndidriksen og ubis2null. MOOC (Massive Open Online Courses) er noe det er mye snakk om nå for tida, og det var også et viktig tema under Bibsyskonferansen. et passet derfor bra at UiS lanserte sin første MOOC akkurat mens konferansen pågikk, det viser at vi henger med på dette.. Berit Kjeldstad er prorektor ved NTNU

Eksperimenterer sammen med forsvaret - Institutt for

Læringsressurser - Det medisinske fakulte

 1. Om stillingen Vi har for tiden et ledig 3 årig engasjement i 50% stilling som rådgiver ved Antibiotikasenteret for primærmedisin innen e-læring. Antibiotikasenteret for primærmedisin er et kompetansesenter som har som oppgave å fremme rasjonell og begrenset bruk av antibiotika i primærhelsetjenesten, og på den måten redusere utviklingen av antibiotikaresistens i Norge
 2. IKT i læring. IKT i læring er et nettbasert kurs (gratis) på 15 studiepoeng i regi av NTNU. Kurset skal gi innsikt i hvordan IKT kan brukes i undervisning, læringsarbeid og vurdering
 3. Les denne saken på UiOs nettsider. Slik refererer du fra foredragene Når du bruker sitater fra disse foredragene er det et krav at du referer til opphavspersonene og stedet presentasjonene ble gitt
 4. UiO : University of Oslo . Title: PowerPoint-presentasjon Author: Julie Created Date: 8/7/2018 2:47:10 PM.

Vis Ingrid Kjerschow Lohnes profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Ingrid Kjerschow har 9 jobber oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og finn Ingrid Kjerschows forbindelser og jobber i tilsvarende bedrifter Av Bjørn Kvaal. Kompetansebroen er et samarbeid mellom 21 kommuner i Akershus, tre bydeler i Oslo, Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA), Universitetet i Oslo (UiO) og Akershus universitetssykehus (Ahus).. Vil gi samme tilbud til alle. På Kompetansebroen.no får alle ansatte innen helse og omsorg tilgang på samme opplæring gjennom e-læring - Ta verv i lokale klubber og idrettslag. Hver linje du har mer enn andre på CV-en teller, var NFFs Henrik Lundes beste jobbtips til HiMolde-studentene. Onsdag formiddag var Henrik Lunde, som leder Seksjon barn og ungdom i Norges Fotballforbund (NFF) og lederutdanningsprogrammet, gjest til en spørsmålsrunde i regi av studentutvalget Sport Management Seminars Foto H.Lunde Nordlys skriver (260615) skriver om ny e-læring i traumebehandling. Regionalt senter for vold og traumatisk stress (RVTS) er kommet langt i å utarbeide et e-læringskurs for traumebehandling som vil være igangsatt i oktober. Kurset henvender seg med ulikt innhold til miljøterapeuter. Det foregår en rivende utvikling innen e-læring og pedagogisk bruk av IKT. Derfor er det også naturlig at det arrangeres en rekke konferanser, seminarer og annet relatert til dette. Ved å delta kan du både oppdatere deg på utviklingen, få presentert og bli inspirert av andres erfaringer, møte folk som arbeider med tilsvarende fag eller Les mer

Opptak av lyd og video - Universitetet i Osl

 1. Du finner 20 ledige stillinger med søkeordet uio på FINN Jobb. Søk blant alle typer jobber i hele Norge
 2. dre enn 40 % kvinneandel: Kvinner oppfordres spesielt til å søke. I tillegg ønsker UiO at våre medarbeidere i størst mulig grad gjenspeiler mangfoldet i befolkningen
 3. Høsten 2019 lanserte TINE to skreddersydde e-læringskurs utviklet i samarbeid med Holte Academy. Det første kurset er for ansatte i hele TINE, mens kurs nummer to, som bygger videre på det første, er laget for TINE IT

Video: Bevegelsesapparatet - Universitetet i osl

EpiSnakk - en e-læring om epilepsi for barn - Oslo

Neha Singh Masters in Pedagogy, Design and Technology. University of Oslo (UiO) Oslo-området, Norge 35 forbindelse Nils har 27 års erfaring og er utdannet sivilingeniør bygg/indøk NTNU og lektor UiO. INFO . Kursrekken for «Bas» består av kursene vist under. Kurs 1: Prosjekt som arbeidsform. Kurs 2: Lederskap og kommunikasjon. Kurs 3: Prosjektøkonomi og bedriftsforståelse. Kurs 4: Kontraktshåndtering UiO-rektor Ole Petter Ottersen er den beste kandidaten av dei to rektorkandidatane hörandeforsamlingen ved Göteborgs universitet har intervjua. Dei gir derfor styret for universitetet råd om å tilsetja Ole Petter Ottersen i jobben * Se de ulike sidene relatert til skjermopptak nedenfor, bl.a med anbefalte programmer og apper

VID har følgende nettkurs som viser deg hvordan du bruker Canvas som student: Opplæring i Canvas for studenter. Du må logge inn for å få tilgang til kurset Oslo universitetssykehus er lokalsykehus for deler av Oslos befolkning, akuttsykehus for store deler av Oslo-området, regionsykehus for innbyggere i Helse Sør-Øst og har en rekke nasjonale oppgaver

E-læring - Oslo universitetssykehu

Ultralyd - Det medisinske fakulte

Bruk av personopplysninger om andre Personopplysninger brukes i mange sammenhenger; for eksempel i studentoppgaver, undervisning, forskning, publisering og saksbehandling. Når du bruker personopplysninger har du ansvar for å sette deg inn reglene. Du skal også vurdere hvordan opplysningene skal sikres ut i fra hvilken verdi de har (konfidensialitet, integritet (riktighet) og tilgjengelighet)

Få midler til e-læring - For ansatte - Universitetet i Osl

Hva bidrar forskningen ved NSSF med til det selvmordsforebyggende arbeidet? Dialektisk atferdsterapi (DBT) ble først utviklet av Marsha Linehan (1993) som behandling for voksne med emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (BPD) og gjentatt suicidal og selvskadende atferd Disputas om Barneavhør 5 nov. ved UIO. Skrevet 30. oktober 2015 av Gerd Hilde. Kvaliteten på dommeravhør av barn har ikke endret seg på ti år i følge Cand.psychol Miriam Sinkerud Johnsen. Hør henne 5. nov. kl 12.15-15.00 Forebygging av ekstremisering er et felles samfunnsansvar. Universiteter og høgskoler må ta sitt ansvar også på dette området. Ytringsfrihet og inkludering Det viktigste universiteter og høgskoler kan bidra med er kunnskap, demokratisk dannelse og inkluderende læringsmiljøer. Det legger grunnlaget for trygghet, kreativitet og kritisk tenkende individer Nils har 27 års erfaring og er utdannet sivilingeniør bygg/indøk NTNU og lektor UiO. INFO . Kursrekken for Prosjektleder består av kursene vist under. Kurs 1: Prosjekt som arbeidsform. Kurs 2: Lederskap og kommunikasjon. Kurs 3: Prosjektøkonomi og bedriftsforståelse

Fakultetets største e-læringsressurs - Det medisinske fakulte

Forside - Det medisinske fakulte

Administrativt ansatte - Institutt for filosofi, ide- ogPPT - UNINETTs SIP-leveranser til sektoren i 2011 sip
 • Aeg bp500432sm.
 • Kanton kryssord.
 • Arkitekt tilbygg.
 • Rammstein paris tracklist.
 • Youtube jerry lee lewis boogie woogie country man.
 • Mahlzeit burgenland gast.
 • Tommy rødningsby.
 • Meiose og mitose.
 • World war 2 us.
 • Hvilke kommuner har eiendomsskatt.
 • Hm størrelsesguide.
 • Verkstedpresse brukt.
 • Skj ord.
 • Årsaker til hyperakusis.
 • Josh groban concerts.
 • Top rated doctor who episodes.
 • Stephen king filme.
 • Wand druck biologie.
 • Systemgenererte data.
 • Porsche 964.
 • Dovre kommune.
 • Rathaus ludwigshafen öffnungszeiten.
 • Power ampere.
 • Laksepriser graf.
 • Enamore con tilde.
 • Hvordan gi slipp på et dårlig forhold.
 • Vhs mainz kommunikation.
 • Dab usb dongle.
 • Hochzeitsanzeigen zeitung.
 • Gloria stages saarbrücken.
 • Gwg wohnungsgesellschaft kassel.
 • Fifty shades of grey 3 kinokarten vorverkauf.
 • Hermetikk på fly.
 • Reisen hjem tv2.
 • Neues lion düsseldorf.
 • Nøkkelhull grandiosa.
 • Ark baryonyx saddle id.
 • Mengele zoo tema.
 • Aktivering pc.
 • Routenplaner rudolstadt.
 • Nummenhet i fot.