Home

Km hovden 2022 resultater

Resultater HovdenTour 2018 - langren

* HSG-U / Rekruttsamling hos Hovden Skigymnas Langrenn på TV * Sendetider Skiskyting på TV * Sendetider Resultater HovdenTour 2018. Resultater HovdenTour - 42 km, klassisk Bykle, Aust-Agder - 17. mars 2018. Arrangementstype: Langren Resultater Hovden i farta KM medaljører 2018. Fra tidligere: Det har vært en flott start i våre alpinanlegg så langt i vinter og klubbene har fått trent bra på hjemlig snø. Den åpne samlingen på Haukelifjell med hele 150 deltakere viser også en sterk rekruttering. Første KM ut er Hovden i farta Plass: Start Nr: Navn: Land: Klubb: Klasse: Tid: Etter: Hastighet : 1: 198: Solveig Pedersen: NOR: Krag: F50-54: 2:58:24: 4:12 min/km Resultater KM Hovden 27. og 28. januar 2018. av Elisabeth Sløgedal | jan 28, 2018 | Bildegalleri, Forside, Resultater | 0 kommentarer. Hovden sportsklubb arrangerte i helgen KM klassisk distanse og sprint. Lørdag var det nydelig, men veldig kaldt vær

Resultater fra verdenscupen, norgescupen, skandinavisk cup. Alt innen sprint og distanserenn Resultater for en rekke idretter. Blant annet langrenn, turrenn, skiskyting, sykling, mosjonsløp, maraton, motbakkeløp, orientering og triathlon. Resultater VM-mønstring Junior Hovden - 5 km - Kvinner 2018

Resultater Hovden i farta - Skiforbunde

Resultater fra HovdenTour 2012, 2013, 2014, 2015 og 2016 Nyttårsløpet 2018. VM mønstring Hovden 2018. Oddersjaarennet 2018. Hovdenrennet 2018. NC Gålå 2018. Beitosprinten 2018. Sommer rulleskirenn 2018. Rulleskirenn Trafikksenteret Kristiansand. Markensrennet. KS rulleskirenn. SI rullen 2018. Rulleskirenn Hovden (Roar Invt.) Ullandhaug opp 2018. KM rulleski 2018. Blink 2018. Kristiansand. Resultater for en rekke idretter. Blant annet langrenn, turrenn, skiskyting, sykling, mosjonsløp, maraton, motbakkeløp, orientering og triathlon. Resultater OL Pyeongchang - 50 km - Menn 2018 Resultater VM-mønstring Junior Hovden - 5 km, intervallstart, fri - Kvinner Hpvden, Bykle, Aust-Agder - 16. desember 2018. Arrangementstype: Langren

HovdenTour 2018 @ UltimateLIV

Resultater KM langrenn Hovden, med søndagens sprint. KM del I klassisk distanse og sprint fristil ble arrangert på Hovden langrennsarena 27-28 januar 2018. Litt krevende vær søndag, men likevel ble.. Hovden i farta - KM SSL Kombi. Hovdencup 2. Hovdencup 1. 2018-2019. FIS resultater Norge 2018-2019. Donald Duck Hemsedal. Påskerenn Sirdal. Plogens påskerenn. Palmerennet. Hovedlandsrennet 2019. Telenorlekene 2019. FIS Hovden. NM alpint Hemsedal. KM vinnere 2019. KM SSL og SL Ålsheia 2019. Haukelirennet SL Haukelirennet SSL. Kverneland Bil. Resultater KM langrenn Hovden Resultater KM lørdag, sjekk viktig info. søndag sprint. KM del I klassisk distanse og sprint fristil arrangeres på Hovden langrennsarena 27-28 januar 2018 Skirenn i klassisk stil som går i flott høyfjellsterreng. Velg mellom 22 km eller 42,5 km. Start og mål på Hovden

LIVE Resultater - Skiskyting, orientering, langrenn, sykkel. Liveresultater. Arrangement Idrett Arrangør Dato; NM Barmark Hundekjøring 202 Hovden er et helårlig reisemål og den største skidestinasjonen på Sørlandet. Hovden ligger øverst i Setesdal og Riksvei 9 fra Kristiansand til Haukeli går forbi her. Det tilbys et bredt spekter av aktiviteter både om vinteren og sommeren. Om Destinasjon Hovden AS. Personvern og cookies. Turistinformasjon +47 37 93 93 70 post@hovden.co Hovden i farta - resultater. En flott fartstreningsdag, endring i program, KM SSL kombi og SSL renn. Dagene på Hovden i farta ble meget gode på tross av lite fartsrening. KM vinnere SSL kombi Resultater KM SSL kombi lørdag Resultater SSL søndag. Endringer oppsett lørdag og søndag (ny plan) Funksjonæroversikt . Klokkeslett. Lørdag 18.1 Mål: Hovden Badeland, 750 m.o.h. Drikkestasjoner: 10 km / 18 km / 32 km (+ minidrikkestasjon etter 4,5 km) Drikkestasjon også på 10 km løypa. Traséen starter på 850 m.o.h. ved dagparkeringen ved Hovden Fjellstoge, og følger løypa til Lundane og videre mot Lislefjødd Målet på sikt er at samtlige resultater skal kunne finnes på denne siden, inkludert fra tiden da lekene fortsatt var kjent som Donald Duck-lekene 2020 - Lerøy-lekene: Haugesund (05. og 06. september

Resultater KM Hovden 27

  1. Referat fra årsmøte 2018 i Ruter7 ligger under styrets referater. Regler for ruter7-pils. Rekrutteringsstand. Resultater km lag og ruternålturneringen i søgne. Resultater påskeklubbkveld. Ruter 7 til Larvik, Hovden og Tyrkia.
  2. /km
  3. Resultat 5 beste Kvinner Kvasshovden Opp 2018: Plass: Navn: Klubb: Tid: 1: Anita Iversen Litleskare: BFG Bergen Løpeklubb: 58:12: 2: Karoline Holsen Kyte: Førde IL.
  4. /km
  5. Os Turn Friidrett inviterer til KM veteran på Os Idrettspark Kuventræ, 29. - 30. september. Tidsskjema KM Veteran 2018 Resultatliste Resultatliste stafett revidert 16.10.2018 Last ned invitasjon for mer informasjon

Resultater VM-mønstring Junior Hovden - 10 km - Menn 2018

Hovden ligger øverst i Setesdal og Riksvei 9 fra Kristiansand til Haukeli går forbi her. Det tilbys et bredt spekter av aktiviteter både om vinteren og sommeren. Om Destinasjon Hovden AS. Personvern og cookies. Turistinformasjon +47 37 93 93 70 post@hovden.com. Åpningstider 03.08. - 20.12 Plass: Start Nr: Navn: Land: Klubb: Klasse: Tid: Etter: Hastighet : 1: 3388: Øystein Slettemeås: NOR: Hovden Skigymnas: M30-34: 2:31:06: 16.88 km/ Nå er påmelding til KM i rulleski på Hovden 24.sept åpnet. Ved påmelding i Minidrett må en velge Klubben betaler nederst under Arrangement før Legg til påmelding. Så trykker du Ja, jeg er sikker. Så bekrefter du påmeldinger. Etterpå sender du Sms til 99531453 og gir beskjed om at en betaling skal utføres

Resultater VM-mønstring Junior Hovden - 5 km - Kvinner 2018

Hovden skisenter er et skisted i den sørligere delen av Norge. Skistedet har terreng som passer for alle. Alt fra en godt preparert terrengpark, til gode preparerte løyper, til gode muligheter for pudder og offpiste-kjøring HovdenTour 2014: leaderboard. resultater KM 2018. Helgen 25.08 - 26.08 ble årets KM gjennomført. Vi hadde strålende vær og mange deltakere. Tusen takk til alle som deltok og gjorde helgen minneverdig . Årets vinnere Torhild, Grete, Ingemar og Alf Gunnar. Grete og Ingemar ble klubbmestere totalt. En del av gjengen som spilte i helgen :

Norge deltok i Vinter-OL 2018 i Pyeongchang i Sør-Korea i perioden 9.-25. februar 2018.. På lekenes siste dag ble det klart at dette ble tidenes beste OL for Norge. Med 39 medaljer slo nordmennene USAs rekord fra OL i Vancouver da de tok hjem 37 medaljer. Sammen med Tyskland tangerte den norske troppen også Canadas rekord på 14 gull i et OL, også den satt i vinter-OL 2010 Norges Brevdueforbunds side om brevduesport som formidler resultater, nyheter og artikler med mer om brevduer. Norges Brevdueforbund - Gruppe 9 slipplan 2018 Toggle Navigatio Julebord 2018. Kontakt oss. Kursmateriell. Lenker. Medlemmer. Medlemskontingent. Nybegynnerkurs. Nyheter Brother Damien's oriental trick Julebord 9 januar 2016. 100 påmeldte passert.... 14 Aprilsnarr ? 2+3=13. 21. April - Roald og Kirsten til topps! 21.06.2011. 3. rundekampen mellom ruter 7 og Arendal spilt i kveld... DTC 2018: Drammens Turnforening Challenge 2018: ROS Arena: 24/11/18-25/11/18: BT 2018: Buskerud Trampetten 2018: Drammenshallen: 16/11/18-18/11/18: KM Hordaland 2018: Kretsmesterskap Hordaland 2018: Haukelandshallen: 11/11/18: Midt-Norsk Mesterskap Finaler 2018: Midt-Norsk Mesterskap Finaler 2018: Ørland: 04/11/18: KM Hedmark Oppland 2018: KM. Løyperekordene gjelder ny løype fra 30.03.2017 Menn: 5km - Jens Bøhmer, I.L. Gular, tid 15,53 (20.04.2017) 10km - Ivan Stefansson, I.L. Gular, tid 33,09,40 (19.

Startliste og resultater for HovdenTou

Sykkelrittet Kristiansand-Hovden. Løsning for påmeldte deltakere CLT 2020 Var du påmeldt Color Line 2020 - da er du automatisk påmeldt for 2021 NRK Sport gir deg alle resultater direkte: Du får full oversikt over fotball, langrenn, skiskyting, hopp, kombinert og andre idretter live. Tabeller, referat, målservice, startlister, toppscorere, gule og røde kort og statistikk Midt i Sør-Norge ligger Hovden: GPS: 59.559679, 7.355776 Oslo - 277 km / ca 4 t Drammen - 234 km / 3 t 15 min Larvik - 225 km / ca 3,5 t Skien - 197 km / ca 3 t Kristiansand - 213 km / ca 3 t Bergen - 258 km / ca 4,5 t Stavanger (via Suldal) - 281 km / ca 4,5 t Stavanger (via Suleskar) - 224 km / ca 3,5 t. Les me

Resultater Klubbmesterskap 2019. KM på Hovden er sosialt og morsomt . Kioskvakt 2019. KM 2018. Helgen 25.08 - 26.08 ble årets KM gjennomført. Vi hadde strålende vær og mange deltakere. Tusen takk til alle som deltok og gjorde helgen minneverdig . Kioskliste 2018 Bryneløpet 2018 - Resultater. Flotte forhold under årets Bryneløp! Et par regnbyger la ikke noen demper på løpeforholdene. Mer info kommer. Resultater for 6,44 og 11,44 km (km tidene er korrigert for oppmålt GPS distanse). Resultater i bildeform (mobil) 6,44km og 11,44km. Skoleløpene (PDF) G 1-3.klasse G 4-7.klasse J 1-3.klasse J 4-7.klass

Resultater langrenn - Skiforbunde

  1. Resultater segmenter 1, 2 og 3 på 180 km. segmenter 1 og 3 på 100 km. Totaltid på 180 og 100 km . 2016. Resultater 150, 90 og 40km, individuell . 2015 Resultater 150 og 90 km, individuell og lag . 2014 Resultater 150 og 90 km, individuell og lag . 2013. Resultater 130 og 70 km, individuell og lag . 2012. Resultater 130 og 70 km, individuell.
  2. Resultater Reportasjer, bilder, video; 2019 : Innbydelse Plakat Plakat barn 10 km 5 km Treningsrunde: Konkurranseklasser: per klasse eller per løype Mosjonsklasser: Fullførte: 2018: Innbydelse Plakat SM 10 km 5 km: Konkurranseklasser: per klasse eller per løype Mosjonsklasser: Fullførte Oversikt over antall deltakelser: 2017: Innbydels
  3. Swix Hardrocx Rittranking gir oversikt over alle sykkelresultater og ranking i Norge

Resultater EM 2018 RG. Tekst: Marianne Halberg . Publisert: 04.06.2018 kl. 00:06 Oppdatert: 10.08.2020 kl. 12:08 . EM i rytmisk gymnastikk er over for denne gang og delegasjonen returnerte i dag til Norge. Deltagelsen ga inspirasjon og gymnastene har fått kjenne. Norgesmesterskapet på ski 2018 var et firedelt norgesmesterskap i grenene langrenn, skihopping og kombinert. Mesterskapet startet 28. oktober 2017, da det ble arrangert skihopping med normalbakke i Midtstubakken, mens lagkonkurransen ble avlyst grunnet vind. 16. november 2017 fortsatte NM i kombinert med hopprenn i Midtstubakken og langrenn på Beitostølen Her finner du resultater 26.mai 2018: ROUTE SIGHTS; ATTRAKSJONER I OSLO; Velg en distanse. Trail 80 KM; Trail 50 KM; Trail 31 km; Trail 21 km; Trail 10 KM; Trail 21 KM Nordic Walk; Bildegalleri; FAQ; Blogg/nyheter; MÅLOMRÅDET; Resultater. Virtual Race 2020; RESULTATER 2019; Resultater 2018; Tidligere resultater; PRAKTISK INFORMASJON 15 kilometer fristil for menn udner Vinter-OL 2018 blir arrangert 16. februar 2018 klokka 15:00 lokal tid på Alpensia Cross-Country and Biathlon Centre i Pyeongchang i Sør-Korea KM Klatring 2018 - Resultater by Adrian · 5. september 2018 I strålende sol og deilig høstvarme skulle 24 spente ryttere kjempe om plasseringene KM Klatring, samt et steg nærmere kåringen av årets stormestere

15 kilometer jaktstart for kvinner i langrenn under Vinter-OL 2018 fant sted den 10. februar 2018. Resultater. Nr. Startnr. Utøver nasjon 7.5 km klassisk Nr. Pitstop 7.5 km fristil Nr. Tid Diff 5: Charlotte Kalla Sverige: 21:23. 24. april 2018 kl. 08:03 Hedrer medaljevinnere fra OL. Aust-Agder fylkeskommune hedrer i dag Marte Olsbu, Lars Helge Birkeland og Simen Spieler Nilsen med 30 000 kroner hver for innsatsen i vinter. Verdenscupen i langrenn 2017/18 startet i Ruka i Finland 24. november 2017, og ble avsluttet i Falun i Sverige 18. mars 2018.. For kvinnene vant Heidi Weng både total- og distansecupen, mens Maiken Caspersen Falla vant sprintcupen. Tiril Udnes Weng ble beste norske i U23-cupen med 7.-plass. For mennene vant Johannes Høsflot Klæbo total-, sprint- og U23-cupen, og ble med det tidenes yngste.

Resultater OL Pyeongchang - 50 km - Menn 2018

10 km Konkurranse klasse 13-16 år(13/14 og 15/16 er klasseinndelingen) 225,- ved påmelding før 1.Februar. 275,- ved påmelding i perioden 1.Februar-21.mars. Start Tidspunkt. 09.50 Konkurranseklasse 13-16 år, 10 km. 10.00 Konkurranseklasse 42,5 km. 10.10 Konkurranseklasse 22 km. 10.15 - 10.25 Trim klasse 42,5 km under 3,45 og over 4,3 Supre resultater av HSK'erne under KM dag 1. Gull til Storm, sølv til Niklas og 4. plass til Oda. Takk til Otra il for et supert arrangement! I morgen..

2014 (c) Norsk Bridgeforbund - Sognsveien 75 A, 0855 Oslo - bridge@bridge.no - Telefontid 12:00 - 15: 00 - tlf 47 47 94 0 Resultater: HovdenTour 2013. nulstil Søk Deltaker: Start Nr: Fornavn: Etternavn: Klubb/Lag/Sponsor: Nasjonalitet Vis Resultater: Distanse: Klasse Top 100 lister: Distanse: Klasse: Punkt Ultimate Sport Service · Ryttermarken 4 · DK-5700 Svendborg. © 2010 Ultimate Sport Service · All rights reserved · Phone +45 7026 5252 · internet: www.ultimate.d Mangler resultater. 2014. Gå til resultater

Hovden Resort: Romslig men slitt - Se 61 reiseanmeldelser, 114 bilder og gode tilbud på Hovden Resort på Tripadvisor 2018-08-22 Resultater Haugesund Sparebank Cup 3 2018-06-14 Resultater Skolebannerkampen 2018 2018-06-09 Resultater KM Rogaland 2018-06-05 Resultater Haugesund Sparebank Cup2 2018-05-27 Resultater Mailekene, dag 2 2018-05-27 Resultater Mailekene, bestemannspremier 2018-05-27 Resultater Mailekene, alle stafetter 2018-05-26 Resultater Mailekene, dag Resultater: HovdenTour 2012. nulstil. Resultater 2019. Resultater 2018. Resultater 2017. Resultater 2016 Resultater 2015 (Fredag 18. september) Resultater 2015 (Lørdag 19. september) Resultater 2014. Resultater 2014 (3 km) Resultater 2013. Resultater 2012. Resultater 2011. Resultater 2010. Resultater 2009. Resultater 2008 (Excel-format) Resultater 2007 (Excel-format) Resultater. Stomp & Vatn, Hovden: Se 31 objektive anmeldelser av Stomp & Vatn, vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 4 av 8 restauranter i Hovden

Resultatliste KM SKAGEN Oslo Sprint 2018 Buypass cup 13-14 - KM Skapen Sprint_v Furumo, Hovden: Se 61 objektive anmeldelser av Furumo, vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 1 av 8 restauranter i Hovden KM Singel 2018. 09.12.2018. Her er resultatene fra Km Singel 2018.Vi gratulerer Karl Birger Mikkelsen som kretsmester, nr 2 ble Jan Arild Krosshøl , nr 3 ble Ole Christian Andersen. Resultater se her Vis innlegget for mer. Facebook page opens in new window Twitter page opens in new window Instagram page opens in new windo Hovden Alpin Lodge, Hovden: Se 38 objektive anmeldelser av Hovden Alpin Lodge, vurdert til 4,5 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 3 av 8 restauranter i Hovden

Resultater KM langrenn Hovden, med - Agder og Rogaland

Resultater - Skiforbunde

Hovden Fjellstoge, Hovden: Se 39 objektive anmeldelser av Hovden Fjellstoge, vurdert til 4,5 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 2 av 8 restauranter i Hovden Det ble en kjempe fin helg for Jøtulhåggets Kennel på Hovden II i april 2018. På lørdag fikk både Miroku og Luna 2. UK, og på Søndag klarte jammen meg Leia å Kvinner (5 runder) Plassering Navn Tid 1 Heidi L Thomassen 1:25:55,5 Menn (6 runder) Plassering Navn Tid 1 Runar Skuggevik 1:24:59,2 2 Michel Boekhout 1:25:28,7 3 Halfdan Realfsen 1:26:21,7 4 Morten Arentz-Grastvedt 1:26:22,7 5 Sigbjørn B Sivertsen 1:27:12,9 6 Geir Håkon Opheim 1:27:57,3 7 Pål Harald Svendsen 1:28:16,6 8 Ronald Sund 1:28:17,2 9 Tor Kristian KM friidrett 2018 - resultater mm. Publisert: fredag 8. juni 2018. Komplett resultatliste fra lørdagens KM i friidrett for Rogaland.. Tidsskjema og deltakerliste til morgendagens KM i friidrett for Rogaland.. For dere som ikke har fått det med seg blir altså KM avviklet på Haugesund Friidrettsstadion og første start er kl. 12:00

Resultater KM langrenn Hovden - Agder og Rogaland

KM CX 2018 - Resultater. by Marius Gi · 28. oktober 2018. KM i cyclocross gikk av stabelen på Voldsløkka torsdag 25. oktober. Totalt 9 deltakere klarte å rive seg løs fra jobb i tide til rigging av bane og rittstart litt etter kl 17. På tross av rigging. Resultater 2018 Resultat 8-10 år, lørdag Resultater 11-12 år lørdag Resultat 13-14 år, lørdag Resultat 15-16 år, lørdag Resultat jr og sr, lørdag Resultat KM Stafett G16 . Resulta Resultater KM 2018. Hjem Turnering Resultater KM 2018. Gratulerer Ola Dahl Jensen med tittelen «Fredrikstad Golfsenter beste spiller» og tittelen Klubbmester 2018. Ola Dahl Jensen spilte en fantastisk runde med golf og vant også Longest Drive konkurransen

HovdenTour - turrenn på Hovden i Setesda

  1. Resultater KM og Indoor Games. Det var mange fine resultater under lørdagens stevne
  2. 50 kilometer klassisk for menn i langrenn under Vinter-OL 2018 fant sted den 24. februar 2018
  3. R: 29.08.2018: Kalascup 2018 - Ritt 7: Greverud, Follo CK Oslo Terrengsykkel Cup: R: 28.08.2018: Landeveiscup 2018 - Ritt 9: Bakketempo (IF Frøy) Region Øs
  4. Trondheim Maraton 2018 - 4857 Trondheim Maraton 2017 - 4500 - Ny løype Trondheim Maraton 2016 - 4200 - NM i halvmaraton Trondheim Maraton 2015 - 3300 - NM i helmaraton Trondheim Maraton 2014 - 3000 Trondheim Maraton 2013 - 2000 Trondheim Maraton 2012 - 130
  5. Resultater Turrenn 2018. Publisert 22. januar 2018 av Bjørn Johannessen 17.03 Hovden Tour - 1470 deltakere 17.03 Hardinglaup/Gråsida halvmaraton - 47 deltakere 11.03 Holmenkollen verdenscup, 30 km kvinner 11.03 Hjartfjellrennet - 27 deltakere 11.03 Hinnøyløpet.

Vi tilbyder professionel tilmelding, tidtagning og resultat-formidling til events af alle typer og alle størrelser, samt services til løbsarrangører Prisoversikt Terrengkarusellen sesongen 2020. Dersom ditt bedriftsidrettslag(BIL) er medlem av Agder bedriftsidrettskrets, får du redusert sesongkontingent Resultater: Resultater 2012. Resultater 2016. Resultater 2017. Resultater 2018. Resultater 2019. Resultater fra Virtual Race 25. april 2020. Previous Next. 1 2. Siste innlegg. Fjord Line ny sponsor for BCM; Trening & puls; Pressemelding; Ny sponsoravtale med Thon Hotels; Thon Run 5 km; Personværnerklæring for nettsiden www. HalvBirken Sykkel 2018 - Resultater alle klasser (25/08/2018) Trening for Birkebeinere, del 3: Slik lykkes du i Birkebeinerrittet (20/05/2018) Birken - Birkebeinerrittet 2017 - Resultater alle klasser (26/08/2017

Norges Brevdueforbunds side om brevduesport som formidler resultater, nyheter og artikler med mer om brevduer Resultater 2018. Takk for deltakelse i Lommedalsrennet 2018! Her finner du den offisielle resultatlisten: Lommedalsrennet 2018_offisiell resultatlist Landskapet i Setesdal varierer fra flate bygder til vilt og vakkert høyfjell, og veien gjennom dalen går innom små og større tettsteder. Rundt enhver sving venter det nye inntrykk som kan få deg til å stoppe opp og nyte naturen og det fredelige miljøet. Brokke i Valle og Hovden i Bykle er to store vinterdestinasjoner med godt tilrettelagt skitilbud Bergen Ultra sin 100 km er en stor utfordring for de fleste. Skal du løpe her bør du ha trent langt over tid. Og kanskje først løpe vår 1,5 maraton (63.3km). For 100km minner vi om følgende regler:-5 runder å 20 km-Du må ha passert 80 km (4runder) innen 9 timer. Hvis ikke blir du tatt ut av løpet.-Max tid å bruke på 100 km er 12 timer Slutt: 28.01.2018 17:00 Sandnes IL Friidrett i samarbeid med friidrettsklubbene i distriktet inviterer til KM i Friidrett Innendørs søndag 28. januar kl. 1100. Påmeldingsfristen er 22. januar 2018

OL-SØLV TIL MARIT BJØRGEN PÅ 15 KM SKIATHLON

Resultater 2020 her 2019 her 2018 her 2017 her 2016 her 2015 her (Per løype) 2015 her (Per klasse) 2014 her . 2013 her (Per løype) 2013 her . 2012 her (Per løype) 2012 her . 2011 her (Per løype) 2011 her . 2010 her . 2009 her . 2008 her . Kondis har laget en egen samleside (1999-2015) for Kongsvinger Maraton. Les mer he TIDSSKJEMA FURUMOMILA 2020 NB: STARNUMMER MÅ HENTES SENEST 1 TIME FØR START STARTNUMMER HENTES PÅ SKØYTEBANEN Innslipp Innslipp Starttid Skøytebane Stadion Kohort 1 10:00- 10:06 08:30 08:30 Kohort 2 10:50 - 10:54 09:30 10:15 Kohort 3 12:15-12:21 10:20 11:30 Kohort 4 13:00 - 13:07 11:45 12:25 Kohort 5 14:15 - 14:22 12:40 13:30 Kohort 6 [ Resultater. Resultater Skikarusell 14.feb 2018; Heddalssprinten 2018 - Grønkjær Skisenter 21.01.2018 ; Heddalsprinten 2017 - Nordea TV cup renn 3 + KM Normal distanse; Heddalsprinten 2015 - sonerenn; Heddalsprinten 2015, KM-sprint finaler; Heddalsprinten 2015, KM-sprint prolog; Heddalsprinten 2016 - Nordea TV cup renn 2; Resultater. Her finner du resultater fra nasjonale konkurranser sesongen 2020-21 Publisert 07/12/2014 | Kommentarer er skrudd av for KM-resultater søndag Fem kretsmestere ble kåret i Jevnaker Bordtennishall søndag. Her er resultatlistene og bilder

Resultater Helene Marie Fossesholm 2017-2018VM-SØLV til Kristine Stavås SkistadPetter Northug gir ikke opp Tour de Ski-drømmenKarianne Olsvik Dengerud vant NM-GULL på 5 km fri i SteinkjerAnders Gløersen suveren i Karlstad StadsloppSTAKETEST vunnet på 18:14 og 22:09VM-GULL til Jon Rolf Skamo Hope

Resultater. 2019. Sprint-fellesstart. Sirdalsstafetten resultat 2019. 2018. Offisiell resultatliste KM 2018 Agder og Rogaland _ inkl gjester. 2017 Offisiell resultatliste LM Sør rulleskiskyting 2017 Sirdalsstafetten 2017 - resultatliste Kommentarer er skrudd av for NM veteran 2018 - resultater. SFIK nr. 2 i T-A serien i 2017. 22. desember 2017, 3:26:05. SFIK oppnådde andreplass sammenlagt i poengserien i Nord-Trøndelag (T-A serien) for jenter og gutter 10-19 år i 2017 Resultater 2018 Her finner du resultatene fra Bislett 50KM 2018 Maratontider finner du her. Bislett Alliansen Postboks 5889 Majorstua 0308 Oslo. Telefon: (+47) 22 59 17 59 Faks: (+47) 22 59 17 50 E-post: post@bislettalliansen.no @ Bislett Alliansen 2014 Desgin og utvikling: Assist2net AS Kvaløysletta Skilag har gleden av å invitere løpere, ledere, foreldre, foresatte og skivenner KM del 1 på Storelva skistadion den 27.01 og 28.01.2018. Resultater stafett. 11-12 årsklassene: resultat sprintstafett KM 2018.pdf. 13-16 og junior- og seniorklassene: KM 2018 Stafett Resultat offisiell.PD

  • Priser coolsculpting.
  • Tuva novotny imdb.
  • Unitymedia wifispot connect box.
  • Alkohol blodprøve.
  • Kokkekniv med gravering.
  • Mensa htwg konstanz app.
  • Banners minecraft maker.
  • Paragliding eifel.
  • Atv alternativ til vold.
  • Liberace net worth.
  • Episk lyrisk dikt.
  • Artikkel om kong harald.
  • Blå fliser.
  • Galatasaray fenerbahce 2017.
  • Sony action cam.
  • Gratulerer så mye med den nyfødte.
  • Horngjel oppskrift.
  • Vipp table.
  • Stock lüdenscheid.
  • Kevin drapet.
  • Oman flugzeit münchen.
  • Organisasjonsnummer eksempel.
  • Lindex grunerløkka åpningstider.
  • Lebenshilfe rudolstadt haus ginkgo.
  • Europeiske kolonier.
  • Action hachenburg.
  • Slåe til låvedør.
  • Matkroken.
  • Песня из фильма виноваты звезды скачать.
  • Online ludo king.
  • Spill man kan lage selv.
  • Unngå vann i ørene.
  • Burn mini kjøleskap.
  • Månlandningar 1969 72.
  • Fiske lifjell.
  • Recklinghausen disco.
  • Flamme rouge mannheim.
  • Dsb køb billet.
  • 3x16mm2 kabel.
  • Beste ferdig pizzabunn.
  • B lymfocytter verdier.